nuoma pobūviams, banketams, vestuvėms, krikštynoms

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

nuoma pobūviams, banketams, vestuvėms, krikštynoms

Sutartinė
ID: 5670579
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 222

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žaliakalnis
Plotas (kv.m.)
100.00
Kambarių sk.
24
Patalpų paskirtis
Maitinimo

Skelbimo aprašas

Viešbutis „Babilonas" įsikūręs ramioje centrinėje Kauno Žaliakalnio vietoje, ant kalno nuo kurio atsiveria nuostabios miesto panoramos. Tik 10 minučių kelio pėsčiomis ir Jūs jau miesto centre ar senamiestyje.

14 metų patirtį sukaupęs „Babilono" viešbučio personalas visuomet maloniai laukai Jūsų atvykstant. Po 2012 m. atliktos rekonstrukcijos viešbutis išplėtė paslaugų spektrą.

Jums siūloma:

24 modernaus interjero kambariai
6-vietė pirtelė
Banketų ir furšetų rengimas viešbučio restorane (iki 60 žmonių)
Užsakomieji banketai ir furšetai Jūsų patalpose visoje Lietuvoje
Banketinių patiekalų gamyba pagal užsakymus
Vyno ir aliejaus krautuvėlė (prekiaujame didmeninėmis kainomis)
Konferencijų salė su šiuolaikine įranga
Turai dviračiais su gidu po visą Lietuvą

Jeigu Jūs organizuojate pobūvį ar įmonės šventę, kviečiame pasinaudoti mūsų teikiamomis paslaugomis restorane „Babilonas" (banketui paruošta 60 vietų, furšetui – 70), taip pat Jūsų pasirinktose arba mūsų siūlomose patalpose visoje Lietuvoje. Turime galimybę organizuoti renginius su šventinėmis programomis ir aptarnauti renginiuose po atviru dangumi.

Didelė patirtis banketų, furšetų, iškilmingų pietų, puotų, pobuvių, pokylių, prezentacijų, priėmimų, seminarų, konferencijų, bei dalykinių susitikimų organizavime ir aptarnavime. Jūsų pageidaujamus šventinius patiekalus atvešime i Jūsų namus bet kuriame Lietuvos kampelyje neribotam žmonių skaičiui! Mūsų aptarnavimo kokybę ir profesionalumą jau įvertino garsios Lietuvos ir užsienio kompanijos, valstybinės įstaigos, garbūs svečiai bei garsūs sportininkai.

Jeigu Jums reikia suorganizuoti konferenciją, seminarą ar prezentaciją, siūlome pasirinkti 60 vietų viešbučio konferencijų salę su pilnai įrengta konferencine įranga, garso sistema ir oro kondicionieriais.

Viešbutyje „Babilonas" veikia maža bet jauki vyno ir aliejaus krautuvėlė, kurioje prekiaujame ispaniškais, prancūziškais ir itališkais vynais, taip pat ispanišku alyvuogių aliejumi „Oleaurum". Šis iš Arbequina rūšies alyvuogių gaminamas aliejus yra, ko gero, geriausias Extra Virgin (ypač tyras) alyvuogių aliejus, kuris yra rūpestingo auginimo, atrankos ir gamybos proceso rezultatas. Parduotuvę rasite adresu Raseinių g. 25, Kaunas.

Naujiena – „ECO Tour" dviračių nuomos centras su 50 naujų vokiškų dviračių ir visais kelionėms reikalingais aksesuarais. Kviečiame įmonių ar draugų kolektyvus keliauti grupėmis Kauno apylinkėse ir visoje Lietuvoje.

Plačiau apie viešbutį-restoraną „Babilonas": http://www.babilonas.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai