Nike WMNS Lunarglide 6 bėgimo bateliai moterims

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nike WMNS Lunarglide 6 bėgimo bateliai moterims

95 €
ID: 5753639
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 49

Skelbimo aprašas

100 % autentiški bėgimo bateliai.
Dėl dydžių teirautis el. paštu [email protected] arba +370 64625858
Daugiau prekių www.sil.lt

2008 metais Nike pristatė pirmuosiuos Lunarglide batelius, kurie per trumpą laiką tapo ypač mėgstami bėgikų dėl savo patogumo. Bateliai buvo įkvėpti astronautų kelionės į mėnulį, kurios metu jie turėjo šokinėti tam, kad pasiektų savo numatytą tikslą. Nike dizaineriai sumanė šią įdėją perteikti į batelius, kad atletai atsispyrimo nuo žemės metu jaustųsi patogiai ir koja nejaustų didelio fizinio krūvio. Batai buvo nuolatos tobulinami ir palyginus su prieš tai išleistais - Lunarglide 6 tapo lengvesni, dar patogesni ir garantuojantys didesnį stabilumą kojai. Bato padas atkartoja žmogaus pėdos anatomiją, kuriame taip pat išryškinamos vietos, kurios daugiausiai gauna apkrovos bėgimo metu. Tuo siekiama, kad bėgant koja judėtų kiek įmanoma natūraliau.

Lunarglide batelių populiarumą paaiškina ir tai, kad ,,jie tarpusavyje susieja stilių ir patogumą bėgikui" teigė Rob Williams, Vyriausias Nike avalynės dizaineris.

Lunarglide 6 tinkami bėgant tiek trumpas tiek ir ilgas distancijas.

Panaudotos technologijos:
„Nike FLYWIRE“
„Nike Flywire“ lengviausia ir tvirčiausia Nike siūloma medžiaga, ji susideda iš sintetinės medžiagos gijų, kurios yra išdeliojamos kabančių tiltų principu. „Nike Flywire“ technologija užtikrina maksimalų stabilumą pėdai, garantuoja, jog avalynė neprasitampys, pėda nepradės slidinėti. Naudonat šią technologiją kuriami vieni lengviausių sportinių batelių.

Nike LUNARLON
Tai sportinė avalynė su amortizacine medžiaga kuri primena putas. Įprastos paroloninės medžiagos tik sugeria smūgio jėgą, tačiau jos negrąžina sportininkui, „Nike Lunarlon“ įsitempia kaip raketės stygos ir grąžina smūgio energiją atgal į pėdą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai