Nike Lunar Hyperdunk 2013

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nike Lunar Hyperdunk 2013

109,77 €
ID: 5523653
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 129

Skelbimo aprašas

Svoris: 355 g.

Sunku patikėti, bet nuo pirmųjų Nike Hyperdunk debiuto jau praėjo 5 metai. Per šį laiką Nike Hyperdunk tapo viena svarbiausių Nike krepšinio batelių linijų, kurios įvairius modelius išbandė milijonai žmonių iš viso pasaulio. Šią vasarą kompanija pristatė 5 kartos Hyperdunk modelį – Nike Hyperdunk 2013. Žiūrint į modelį iš estetinės pusės, matome kur kas natūralesnes, grakštesnes linijas, patys bateliai tapo lengvesni. Žinoma, po sėkmingo praėjusio modelio, pagrindiniai elementai išliko ir buvo dar labiau patobulinti šių metų modelyje. Vienas iš jų – lengvas ir tvirtas Dynamic Flywire, kuris dėl patobulintos viršutinės batelių dalies gali dar geriau atlikti savo funkciją: nesant krūviui jie yra laisvi, tačiau žaidėjui judant tampa dinamiški ir prisitaiko prie judesių, o reikalingiausiose vietose suteikia daugiau stabilumo, apsaugos. Kitas svarbus modifikuotas elementas – Lunarlon putų padas. Dabar šios minkštos, tačiau kartu ir šoklios medžiagos dar daugiau, taip pat didesniam kojų ir čiurnų patogumui ir apsaugai Lunarlon panaudota ir batelių kulne. Tokia, pirmą kartą Nike istorijoje naudojama konstrukcija visus Nike Hyperdunk 2013 pavertė kur kas tvirtesnius, atsparesnius, stabilesnius. Batelių oro pralaidumu pasirūpina Hyperfuse paviršius. Be šių pagrindinių pakitimų, šiemet skirtas didesnis dėmesys ir smulkiom detalėm: tiek raištelių zona, tiek liežuvėlis pagaminti lankstesni, kad nevaržytų, o tik gerintų žaidėjo judėjimą, viršutinė kulno dalis taip pat pagaminta iš daugiau minkštų sluoksnių, kad sustiprintų apsaugą. Tad, Nike tobulinant vieną detalę po kitos pavyko vienus geriausių savo krepšinių batelių paversti dar geresniais. Nike Hyperdunk 2013 – naujausiomis technologijomis sukurti universalūs krepšinio bateliai, kuriuos išbandžius, dar ilgai nesinorės jų nusiauti.

Panaudotos technologijos

„Nike FLYWIRE“
„Nike Flywire“ lengviausia ir tvirčiausia Nike siūloma medžiaga, ji susideda iš sintetinės medžiagos gijų, kurios yra išdeliojamos kabančių tiltų principu. „Nike Flywire“ technologija užtikrina maksimalų stabilumą pėdai, garantuoja, jog avalynė neprasitampys, pėda nepradės slidinėti. Naudonat šią technologiją kuriami vieni lengviausių sportinių batelių.











Nike Fuse
"Nike Fuse“ – 2010 m. sukurta revoliucinė „Nike“ technologija. Tai sintetinė medžiaga viršutinei batelių daliai. Labiausiai išsiskiria tuo, jog yra labai lengva, itin orui pralaidi, patvari bei užtikrinanti puikų, vientisą prisitaikymą prie kojos.







Nike LUNARLON



Tai sportinė avalynė su amortizacine medžiaga kuri primena putas. Įprastos paroloninės medžiagos tik sugeria smūgio jėgą, tačiau jos negrąžina sportininkui, „Nike Lunarlon“ įsitempia kaip raketės stygos ir grąžina smūgio energiją atgal į pėdą.















Pado raštai

Eglutė
Eglutė
Raštą sudaro lygiagrečių linijų zigzagas. Užtikrina puikų sukibimą įvairiomis kryptimis, kai reikia greitai sustoti, startuoti arba suktis. Dažniausiai naudojama krepšiniui ir tenisui skirtuose bateliuose.



Medžiagos



Dirbtinė odaDirbtinė oda
Neišsitampo
Stipresnė, lengvesnė ir patvaresnė negu natūrali oda
Atpažįstama iš vienodo grūdėto paviršiaus ir lygių kraštų (perpjovus odą)
Valymas:
Sudrėkinta šaltu vandeniu šluoste, su šiek tiek muilo, švelniai valykite paviršių. Valykite iškart po dėvėjimo, kol purvas neįsigėrė. Leiskite paviršiui savaime išdžiūti.
Negalima mirkyti vandenyje!
Negalima skalbti su skalbimo mašina ar dėti į karšto oro džiovykles!
Negalima sausinti džiovyklėje!



TekstilėTinklelis
Lengvas ir laidus orui
Iš nailono arba poliesterio pluošto
Megztas arba austas įvairiais raštais
Tinklelio akys būna didesnės ar mažesnės; jos leidžia judėti orui
Dėl puikaus oro laidumo dažniausiai naudojamas gaminant lengvaatlečiams skirtus batelius
Valymas:
Sudrėkinta šaltu vandeniu šluoste, su šiek tiek muilo, švelniai valykite paviršių. Valykite iškart po dėvėjimo, kol purvas neįsigėrė. Leiskite paviršiui savaime išdžiūti.
Negalima mirkyti vandenyje!
Negalima skalbti su skalbimo mašina ar dėti į karšto oro džiovykles!
Negalima sausinti džiovyklėje!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai