Nike Lunar Hyperdunk 2012

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nike Lunar Hyperdunk 2012

101,08 €
ID: 5421893
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 99

Skelbimo aprašas

Svoris: 345g

Išleidimo data: 2012-07



Vienas populiariausių krepšinio batelių Nike Hyperdunk keičiasi ir tobulėja kiekvienais metais, tačiau šiemet batelis išties pakito labai ryškiai. Vienas didžiausių pokyčių, jog batelyje nebeliko Nike Zoom oro pagalvių, o vietoje jų panaudotos per visą padą esančios Lunarlon putos, kurios suteiks minkštumą, sugers smūgius bei atiduos energiją. Kitas didelis pokytis - naujos kartos Flywire technologija, kuri daugiau nėra paslėpta, o kaip tik priešingai - ji tapo ryški, apčiuopiama ir esanti išorėje. Atliekant judesius į šonus, batelis visada bus prigludęs prie jūsų pėdos. Taip pat iš ankstesnių modelių Nike Lunar Hyperdunk 2012 batelis išsiskiria ir didesniu oro pralaidumu, šiame batelyje ertmės yra ne tik liežuvyje, tačiau ir ryškios ertmės batelio šonuose. Be visų šių pokyčių, reiktų išskirti ir batelio pado raštą, kuris yra ryškus ir didelis dėmesys skirtas visų krypčių judesiams.


Panaudotos technologijos

Nike FLYWIRE
„Nike Flywire“ lengviausia ir tvirčiausia Nike siūloma medžiaga, ji susideda iš sintetinės medžiagos gijų, kurios yra išdeliojamos kabančių tiltų principu. „Nike Flywire“ technologija užtikrina maksimalų stabilumą pėdai, garantuoja, jog avalynė neprasitampys, pėda nepradės slidinėti. Naudonat šią technologiją kuriami vieni lengviausių sportinių batelių.

Nike LUNARLON
Tai sportinė avalynė su amortizacine medžiaga kuri primena putas. Įprastos paroloninės medžiagos tik sugeria smūgio jėgą, tačiau jos negrąžina sportininkui, „Nike Lunarlon“ įsitempia kaip raketės stygos ir grąžina smūgio energiją atgal į pėdą.

Pado raštai

Struktūrinis raštas
Padas iš įvairių linijų ir raštų. Užtikrina minkštumą, patvarumą ir sukibimą.



Medžiagos

Dirbtinė oda
Neišsitampo
Stipresnė, lengvesnė ir patvaresnė negu natūrali oda
Atpažįstama iš vienodo grūdėto paviršiaus ir lygių kraštų (perpjovus odą)
Valymas:
Sudrėkinta šaltu vandeniu šluoste, su šiek tiek muilo, švelniai valykite paviršių. Valykite iškart po dėvėjimo, kol purvas neįsigėrė. Leiskite paviršiui savaime išdžiūti.
Negalima mirkyti vandenyje!
Negalima skalbti su skalbimo mašina ar dėti į karšto oro džiovykles!
Negalima sausinti džiovyklėje!



Tinklelis
Lengvas ir laidus orui
Iš nailono arba poliesterio pluošto
Megztas arba austas įvairiais raštais
Tinklelio akys būna didesnės ar mažesnės; jos leidžia judėti orui
Dėl puikaus oro laidumo dažniausiai naudojamas gaminant lengvaatlečiams skirtus batelius
Valymas:
Sudrėkinta šaltu vandeniu šluoste, su šiek tiek muilo, švelniai valykite paviršių. Valykite iškart po dėvėjimo, kol purvas neįsigėrė. Leiskite paviršiui savaime išdžiūti.
Negalima mirkyti vandenyje!
Negalima skalbti su skalbimo mašina ar dėti į karšto oro džiovykles!
Negalima sausinti džiovyklėje!



Anglies pluoštas
Anglies pluoštas – itin tvirta medžiaga. Yra keletos rūšių: nuo paprastos iki ultraaukštos. Tačiau jau paprastos rūšies anglies pluoštas yra tvirtesnis už patį plieną. Net ir maža dalis anglies pluošto gali atlaikyti didelį svorį, užtikrina puikų sukibimą ir apsaugą nuo korozijos. Pagamintas dar 1958 metais , o bateliuose pirmąkart panaudotas 1996m. („Air Jordan XI“)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai