Nike Dunk CMFT laisvalaikio bateliai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nike Dunk CMFT laisvalaikio bateliai

53 €
ID: 5816595
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

100 % autentiški laisvalaikio bateliai.
Dėl dydžių teirautis el. paštu [email protected] arba +370 64625858
Daugiau prekių www.sil.lt

Kai kalbame apie Nike kompanijos istoriją pakeitusius modelius, negalime nepaminėti Nike Dunk. Modelis gimęs 1985 metais per ateinančius dešimtmečius susilaukė neįtikėtinos sėkmės ir iki šios dienos yra batelis, be kurio neįsivaizduojame ne vieno sezono Nike katalogo.

Taigi, kokia šių batelių susikūrimo istorija? Viskas prasidėjo nuo Nike noro sukurti pačius pažangiausius krepšinio batelius. Tai buvo alternatyva tais pačiais metais pasirodžiusiems Air Jordan I su Micheal‘u Jordan‘u priešaky. Todėl su Nike Dunk pasirinko kitą rinką – JAV koledžus. Su keliais pagrindiniais ir populiariausiais šalies koledžais, kurie rungtyniavo NCAA sudarė kontraktus ir sukūrė kiekvienam iš jų po vieną Nike Dunk versiją. Sklinda kalbos, jog kai kurie koledžai netgi pakeitė aprangos dizainą, jog ji derintųsi prie Nike Dunk. Kompanija taip pat visus sukurtus Nike Dunk išleido specialiu rinkiniu „Be True To Your School“. Rinkinys susilaukė didžiulės sėkmės ir šiai dienai yra kai kurių avalynės fanatikų „šventasis gralis“.

Tačiau po metų kompaniją nutraukė šio modelio gamybą. Daugelis nesuprato šio Nike ėjimo. Likusieji JAV koledžai pavydėjo laimingiesiems ir laukė.. Ir 1998 metais laukimas pasibaigė. Nike sugrįžo su Nike Dunk ir naujomis jo spalvomis. Nuo to laiko Nike Dunk istorijoje liko tik gražūs epizodai ir pasaulinis pripažinimas.

Tiesa, 2002 metais įvyko šiokia tokia rotacija. Nike Dunk iš krepšinio (dėl nepasikeitusių technologijų, dizaino) persikraustė į kompanijos riedlentininkų skyrių Nike SB. Nuo to šių batelių populiarumas tik dar labiau išaugo. Šiai dienai daugelis dizainerių, rūbų gamintojų, žvaigždžių rikiuojasi eilėje norėdami sukurti savo išskirtinę Nike Dunk versiją. Tai ikona, kurios gerbėjų rasime visame pasaulyje.

PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE PER 1-3 DARBO DIENAS
Daugiau prekių www.sil.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai