Nike Air Max Lebron X Low

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nike Air Max Lebron X Low

112,66 €
ID: 5523655
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 57

Skelbimo aprašas

Geriausio šiuo metu pasaulyje krepšininko Lebrono Jameso vardiniai bateliai Nike Lebron X įgavo ekstremalią "dietą". Kaip įprasta, krepšinio sezonui pasiekus antrąją pusę, Nike krepšinio žaidėjams siūlo įsigyti Lebrono vardinį modelį, kurie iš aukšto profilio transformavosi į itin žemus ir lengvus krepšinio batelius.

Šį sezoną modelio kūrėjai pasistengė, jog pakitimai žemo profilio versijoje nebūtų tik užkulnio pažeminimas ir smulkios detalės. Ne, šįkart bateliai sukurti, jog taptų vikresni, laisvesni. Dėl to pasirinktas Nike Lebron X Low paviršius - naujausios kartos lengvas ir itin orui pralaidus Fuse paviršius. Tačiau reikia, jog šie krepšinio bateliai būtų ir tvirti, ir stabilūs. Čia tam įdiegta Flywire technologija, kuri sutvirtins batelių paviršiaus dalis, kurioms tenka didžiausi krūviai. Taip pat pakeista amortizacija - iš Zoom Air į Max Air 360. Puikus smūgio sugėrimas ir patogumas viso avėjimo metu neleis abejoti, jog gamintojai nesuklydo šiuo pasirinkimu. Taip pat pakeistas ir batelių padas. Dabar naudojama net 3 skirtingų raštų kombinacija ir didelių griovelių linijos tam, jog bateliai puikiai sukibtų ant bet kokio paviršiaus.

Nike Lebron X Low - krepšinio bateliai sukurti pagal griežčiausias ir aukščiausio lygio specifikacijas tvirtam ir galingam Lebronui Jamesui, tačiau dabar tapo draugiškesni staigiem, vikriem žaidėjam.

Panaudotos technologijos



„Nike FLYWIRE“
„Nike Flywire“ lengviausia ir tvirčiausia Nike siūloma medžiaga, ji susideda iš sintetinės medžiagos gijų, kurios yra išdeliojamos kabančių tiltų principu. „Nike Flywire“ technologija užtikrina maksimalų stabilumą pėdai, garantuoja, jog avalynė neprasitampys, pėda nepradės slidinėti. Naudonat šią technologiją kuriami vieni lengviausių sportinių batelių.











Maksimalaus oro tūrio („Nike AIR MAX“) sistema
Amortizacinė sistema „Max Air“ yra maksimalus oro tūris, skirtas maksimaliai apsaugai nuo smūgio jėgos. Ji paskirsto maksimalų slėgį platesniame paviršiuje. „Max Air“ užtikrina geriausią amortizaciją, saugančią nuo smūgio jėgos. Ši technologija leidžia padidinti oro tūrį, dėl to sportinis batelis gali užtikrinti itin gerą amortizaciją.













Nike Fuse
"Nike Fuse“ – 2010 m. sukurta revoliucinė „Nike“ technologija. Tai sintetinė medžiaga viršutinei batelių daliai. Labiausiai išsiskiria tuo, jog yra labai lengva, itin orui pralaidi, patvari bei užtikrinanti puikų, vientisą prisitaikymą prie kojos.













Pado raštai

Struktūrinis raštasStruktūrinis raštas
Padas iš įvairių linijų ir raštų. Užtikrina minkštumą, patvarumą ir sukibimą.



Medžiagos

Dirbtinė odaDirbtinė oda
Neišsitampo
Stipresnė, lengvesnė ir patvaresnė negu natūrali oda
Atpažįstama iš vienodo grūdėto paviršiaus ir lygių kraštų (perpjovus odą)
Valymas:
Sudrėkinta šaltu vandeniu šluoste, su šiek tiek muilo, švelniai valykite paviršių. Valykite iškart po dėvėjimo, kol purvas neįsigėrė. Leiskite paviršiui savaime išdžiūti.
Negalima mirkyti vandenyje!
Negalima skalbti su skalbimo mašina ar dėti į karšto oro džiovykles!
Negalima sausinti džiovyklėje!



TekstilėTinklelis
Lengvas ir laidus orui
Iš nailono arba poliesterio pluošto
Megztas arba austas įvairiais raštais
Tinklelio akys būna didesnės ar mažesnės; jos leidžia judėti orui
Dėl puikaus oro laidumo dažniausiai naudojamas gaminant lengvaatlečiams skirtus batelius
Valymas:
Sudrėkinta šaltu vandeniu šluoste, su šiek tiek muilo, švelniai valykite paviršių. Valykite iškart po dėvėjimo, kol purvas neįsigėrė. Leiskite paviršiui savaime išdžiūti.
Negalima mirkyti vandenyje!
Negalima skalbti su skalbimo mašina ar dėti į karšto oro džiovykles!
Negalima sausinti džiovyklėje!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai