Nestandartinių Korpusinių Baldų Gamyba

Nestandartinių Korpusinių Baldų Gamyba

Sutartinė
ID: 8048981
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
Nestandartinių Korpusinių Baldų Gamyba
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Individualūs baldai pagal jūsų svajones!

Siekdami atitikti individualius klientų lūkesčius, siūlome skirtingo dizaino ir unikalios konstrukcijos baldus namų patogumui, stiliui ir komfortui. Mūsų tikslas - sukurti jums idealų interjerą, kuris atspindėtų jūsų asmenybę ir unikalumą.

Mums kiekvienas projektas yra ypatingas. Klausomės klientų pageidavimų ir individualiai dirbame su kiekvienu užsakymu. Mūsų komanda sugebės išpildyti net pačius išskirtiniausius dizaino idėjų ir funkcionalumo reikalavimus.

Teikiame šias paslaugas:

Baldų projektavimas - kruopščiai suprasime jūsų poreikius ir sukursime detalų baldų dizaino planą, kuris atitiks jūsų viziją.

Korpusinių baldų gamyba pagal individualius užsakymus - pagal užsakymą pagaminsime baldus, kurie bus pritaikyti jūsų namų erdvei ir poreikiams.

Baldų pristatymas nurodytu adresu - pristatysime jūsų naujus baldus tiesiai į jūsų namus. Jums belieka tik mėgautis jų grožiu.

Baldų montavimas - patikėkite montavimo procesą mūsų patyrusiems specialistams. Jie tiksliai įrengs jūsų baldus, užtikrindami jų ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Aktyvi pagalba visais baldų pasirinkimo, projektavimo, gamybos ir montavimo klausimais - mūsų komanda visada pasiruošusi atsakyti į jūsų klausimus ir suteikti profesionalią pagalbą visame baldų kūrimo procese.

Baldų gamyba įsikūrusi Panevėžyje, tačiau paslaugas teikiame visoje Lietuvoje. Nepriklausomai nuo to, ar gyvenate sostinėje ar mažame miestelyje.

Kontaktai

Vardas
Germinas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai