nebrangus mūrinis namas Amaliuose

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

nebrangus mūrinis namas Amaliuose

57 634,4 €
ID: 5668721
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 88

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Petrašiūnai
Statybos metai
1991
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
230.00
Sklypo plotas (a)
6.00
Kambarių sk.
5
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Aptverta teritorija
Su garažu
Rūsys
Ūkinis pastatas

Skelbimo aprašas

Parduodamas 2 aukštų mūrinis gyvenamas namas Amaliuose. Bendras plotas 230 kv.m (su ūkiniais priestatais, apšildomas plotas yra mažesnis, todėl išlaikymas nėra brangus); erdvūs nepereinami kambariai nuo 10 iki 22 kv.m; stogas aliuminis, puikios būklės, neleidžia vandens; sklypas 6 arų. Rūsys sausas, su keliomis erdviomis sandėliavimo patalpomis. Rūsyje taip pat išvedžioti radiatoriai ir yra viena patalpa giliau įkasta laikyti produktams, kuriem reikalinga vėsuma. Yra beveik 19 kv.m garažas su duobe, malkinė, 2 atskiri išėjimai, balkonas.

Vienoje iš rūsio patalpų įrengta 8,5 virtuvė, tačiau yra galimybė virtuvę taip pat įsirengti ir 1 aukšte. 2 aukšte kambarys ir 2 didelės ir tvarkingos patalpos sandėliavimui, palėpės. Pirmame aukšte 4 kambariai, WC su vonia atskirai. Vonios patalpa erdvi, joje yra boileris vandens pašildymui. Yra kieto kuro katilas 25 kW, kurio pilnai pakanka visam namui apšildyti. Vandentiekis vietinis, hidroforas. Dujų nėra, tačiau poros metų bėgyje bus pravestos kvartale, taigi bus galimybė įsivesti į namus. Nuotekų sistema vietinė.

Šalia namo priestatas, kurį galima naudoti kaip sandėlį arba pasidaryti pirtį, šalia likę pamatai nuo kažkada buvusio šiltnamio prie namo, galima kažką ant jų statyt pagal norą (verandą ar pavėsinę). Taigi, yra visos sąlygos įgyvendinti savo norus, bei svajones ir turėti PAVYDĖTINAI PUIKIUS namus. Gatvė rami , nejudri, važiuoja tik vietiniai gyventojai. Gyvenamųjų namų kvartalas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai