Naujos "JBL JR 460NC" belaidės įkraunamos bluetooth ausinės vaikams

Naujos "JBL JR 460NC" belaidės įkraunamos bluetooth ausinės vaikams

45 €
ID: 8071476
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
Naujos "JBL JR 460NC" belaidės įkraunamos bluetooth ausinės vaikams
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

Naujos aukštos kokybės komfortiškos "JBL Junior 460NC" įkraunamos belaidės triukšmą slopinančios bluetooth ausinės vaikams su integruotu mikrofonu (laisvų rankų įranga). Be dėžutės, komplekte USB-C įkrovimo ir AUX garso laidai. Buityje nenaudotos, galimos žymės dėl gabenimo bendroje dėžėje kartu su kitomis prekėmis, būklė matosi nuotraukose.

Naudojant aktyvųjį triukšmo slopinimą pašalinamas visas triukšmas ir išsiblaškymas, vaikas gali susikaupti klausydamasis muzikos, žiūrėdamas mėgstamą laidą ar mokydamasis internete, o naudojant įmontuotą mikrofoną, galės lengvai bendrauti su draugais ir šeima arba su mokytojais užsiėmimų metu.

Iki 20 val. (ir 30 val., kai ANC išjungtas) baterijos veikimo laikas užtikrina ilgalaikį veikimą, o pilnas įkrovimas vos per 2 val.

Ausinės sukurtos vaikams (net ir mažiausiems), todėl yra labai lengvai valdomos, pritaikytos vaiko ausims ir galvai, todėl yra labai patogios, pagamintos iš vaikams draugiškų, saugių medžiagų, lengvai nesugadinamos. Ausų pagalvėles pasukamos 90 laipsnių kampu. Saugu naudoti vaikams, nes garsumas neviršija 85 dB (JBL Safe Sound). Ausines galima pajungti tiek per 3.5 mm ausinių jungtį, tiek Bluetooth ryšiu, Google Fast Pair.

Bluetooth versija: 5.0
Garsiakalbio dydis: 32 mm
Dažnių diapazonas: 20 Hz - 20 kHz
Impedansas: 32 Ohms
Jautrumas: 92 dB
Svoris: 200g

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=MDaicwKV4Pg

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Vardas
Vytis
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai