NAUJI Nokia 100, Samsung E1200 su 1,5m. gar.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

NAUJI Nokia 100, Samsung E1200 su 1,5m. gar.

13,61 €
ID: 5523533
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 253

Skelbimo aprašas

Parduodu visiškai naujus, nenaudotus Nokia 100, Samsung E1200. Įsigyti įmonės reikmėms prieš 0,5 metų, bet net neišpakuoti (nes nebereikėjo) todėl yra likusi dar 1,5 m. oficiali garantija. Nenuplėšti pakuotės apsauginiai lipdukai ir net neišpakuoti. Abiejuose telefonuose yra LIETUVIŠKAS meniu, instrukcijos ir taikoma oficiali gamintojo (ne pardavėjo(neoficiali)-kaip kad daugumai iš anglijos parvežtų ir pardavinėjamų taikoma tik pardavėjo neoficiali 1 metų garantija, kurio oficialus servisas netaisytų), telefonas skirtas lietuvos rinkai su lietuviška garantija ir taisys oficialus servisas).

Nokia 100 kaina 72 lt. - telefonas juodos spalvos, turi LIETUVIŲ meniu ir lietuvišką instrukciją. Žibintuvėlis. Radijas (galima įjungti kad grotų ir per garsiakalbį), galima nustatyti kad nustatytu laiku įsijungtų kaip žadintuvas). Į komplektaciją įeina ausinės ( laisvų rankų įranga).Labai ilgai veikiantis akumuliatorius - iki 35 dienų budėjimo režimas. 1,8 colio 65 tukst.spalvų ekranas. Žaidimai. Standartinė 3,5 mm ausinių jungtis ( pametus ausines tinka bet kokios ausinės). Priminimai. Žaidimai.


E1200 kaina 47 lt turi LIETUVIŲ meniu ir lietuvišką instrukciją. Telefonas juodos spalvos, palaiko Mp3 skambėjimo tonus, mobilioji sekimo priemonė - pametimo ar vagystės atveju padeda surasti telefoną, dulkių netraukianti klaviatūra, labai ilgai veikiantis akumuliatorius-iki 30 dienų budėjimo režimas, žaidimai, skaičiuotuvas, žadintuvas, priminimai, valiutos keitiklis, laikmatis, kalendorius. 1,52 colio 65 tukst. spalvų ekranas. Meniu LIETUVIŲ, anglų, rusų. Paprastas, pagrindinių funkcijų, pigus telefonas.


Telefonai nevogti - pilnos komplektacijos (dėžutė, originalus pakrovėjas, vartotojo vadovas, su pirkimo dokumentais ir normalia gamintojo garantija).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai