Nauji "ACU HOOP" masažiniai gimnastikos lankai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nauji "ACU HOOP" masažiniai gimnastikos lankai

13,03 €
ID: 5272336
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1203

Skelbimo aprašas

Lanko sienelių storumas yra apskaičuotas taip, kad juo gali dirbti įvairaus kūno sudėjimo bei apimčių asmenys. Taip pat galima reguliuoti lanko svorį, priklausomai nuo jūsų poreikių bei fizinio pasirengimo. Pačiame lanke yra 35 rutuliukų juosta ir dar papildomai įsistato 42 rutuliukai, viso 77 masažuojantys rutuliukai. į rutuliukus statosi magnetai, kurių pagalba reguliuojasi lanko svoris nuo 900g iki 1.3 kg(profesionalų nustatytas optimalus svoris). Subalansuoto svorio dėka lankas nenuslis žemyn besukant.

Masažo efektą kuria į lanką įsistatantys rutuliuliukai (ta rutuliuko dalis kuri liečiasi su kūnu yra minkštesnio plastiko). 10 minučių lanko sukimo sudegina 100 kalorijų. Taip pat burbuliukuose esantys magnetukai pagerina kraujo apytaką audiniuose, skatina toksinų šalinimą, nuosekliai sportuojant naikina celiulitines ląsteles.

"ACU HOOP" pranašumas prieš kitus panašaus pobūdžio produktus yra tai, kad jis turi silikoninių ir elastingų masažinių elementų su įmontuotais magnetais. Be to lankas-treniruoklis turi unikalią oro erdvę kiekviename savo masažiniame elemente, kuri leidžia jį naudoti be skausmo. Masažiniai lanko elementai įtakoja jūsų kūno raumenų ir akupunktūros taškus, visai kaip masažisto pirštai. Masažinis lankas padeda skaidyti riebalų perteklių aplink juosmenį, sustiprinti raumenis ir padidinti kraujo apytaką, palaikyti grakštumą ir grožį!

"ACU HOOP" lankas yra nepriekaištingos kokybės. Galite būti ramūs, kad šis lankas nesuluš ir neiširs besukant. Lankas susideda iš 7 dalių, lengvai surenkamas ir išardomas, tad gali būti lengvai transportuojamas.

Lanko charakteristika:
•juodos spalvos.
•skersmuo 1.02 metro
•susideda iš 7 dalių
•svoris nuo 900g iki 1.3 kg
•35 rutuliukų juosta + papildomi 42 rutuliukai

48lt
.......................................................................
spalvotas 1,2kg-45lt


Siuntimas registruotu pastu i kitus miestus 7lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai