Naujas Firminis HMS Ratukas pilvo presui

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujas Firminis HMS Ratukas pilvo presui

7,24 €
ID: 5064051
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3043

Skelbimo aprašas

Bendri duomenys
Treniruoklio paskirtis:
stiprinti rankų, pilvo, nugaros, krūtinės raumenims
Gimnastikos rato volas paspauskite ratas su ritininiu spaudos ar sporto salėje. Kiekvienas vadina šį sporto įranga savaip, bet iš esmės tas pats dalykas. Nėra lengviau tada, vairas su dviem rankenomis, bet efektyvumas ir sudėtingumas shells namuose su juo, arba kurie negali konkuruoti. Tie, kurie pirmą kartą pakėlė gimnastikos ratas, sunku suprasti, kokia raumenų grupė yra nukreipti į veiksmų, ir tai, kad jis yra tikrai universalus. Viršutinė dalis darbo rankų, pečių, ir ypač apkrautų krūtinės raumenų ir nugaros raumenis. Vidurinė dalis yra taip pat stengiasi užbaigti. Lenkiamieji - tiesinamieji žiniasklaida turi milžinišką naštą, neatimta ir apatinės nugaros, sėdmenų, dvigalvis, keturgalvis visi tie "probleminės sritys", suteikianti daug problemų daugeliui). Bet yra vienas dalykas, nedaug žmonių gali atlikti šį pratimą Pradžia iki užsiimti su gimnastikos ratas yra rekomenduojama, kad kelių ir ištiesinti kūną yra visiškai galutiniam taške. Jūs galite net slydimo pėdos pagal tam tikru streso rūšies straipsnio pavyzdžiui, sofos), ji bus padėti jums per mažai kojų galia iš nugaros apkrovą pašalinti. Ir su tinkamumo augimo, didinti judesių amplitudė, kartojimų skaičius, ir, galiausiai, bandyti atsistoti ant kojų pirštų.
Gimnastikos ratas, tai puikus sienelės stiprumo mokymas namuose. Tai leidžia jums padaryti sunkioji naudotis visų pirma dėl viršutinės kūno dalies ir abs. Nevyksta. Tačiau jis turi vieną trūkumą - ribotą naudojimą pradedantiesiems. Turi būti imamasi atsargumo pradėti verstis su gimnastinį rato, palaipsniui ir lėtai didinant apkrovą didinant amplitudę ir kartojimų skaičių.
Atminkite, kad tai yra sunku ir daug energijos reikalaujantis darbas, bet jo poveikis - didžiulis. Reguliariai treniruotes per mėnesį jūs įvertinsite rezultatus. Gimnastikos pratimai su rato.
Fizinio krūvio metu būtina stebėti kvėpavimą: palenkti kūną padaryti kvėpavimą, ištiesinti kūną padaryti iškvėpti.
Pratimai 1..
Ant kelio, patraukti gimnastikos ratą, padėkite jį priešais save. Tiesioginių rankas ant vairo, pradėkite švelniai juda į priekį, o pakreipdami organas tol, kol jį paliečia krūtinės grindis. Laikykite 2 - 3 sekundes ir grįžti judėjimą atgal į savo pradinę padėtį.
Jei tai jums įgyvendinimas vis dar yra labai sunku, pabandykite pailsėti sustoja tam tikru streso rūšies (pavyzdžiui, sofos) arba sumažinti judėjimo amplitudę.
Ar šį pratimą 3 - 4 rinkiniai iš 8 - 10 pakartojimų. Kaip tinkamumo gali didinti pakartojimų skaičių.
Pratimai antras. Gulėdamas ant jo pilvo patraukti gimnastikos ratą ir traukti jas į priekį. Paspaudus rato, pradeda traukti jį tiesiai ginklus jam. Urvas, klubų, pabandykite ne nuplėšti grindis. Pauzė 2 - 3 sekundės ir grįžtamojo judesio atgal į savo pradinę padėtį.
Ar šį pratimą 3 - 4 rinkiniai iš 8 - 12 pakartojimų. Kaip tinkamumo gali didinti pakartojimų skaičių.
Pratimai trečia.
Stovint, kojos pečių plotyje. Paimkite gimnastikos ratą ir pasilenkė įdėti ją į priešais jį. Pagal ratų tiesiomis ginklų, pradeda lėtai judėti į priekį, tai yra pageidautina liesti krūtis sekso. Laikykite šį 2 - 3 sekundes padėtį ir judėjimą atgal grįžti į pradinę padėtį.
Šis pratimas yra sunkiausia, todėl nereikia bandyti tai padaryti pradiniame mokymo etape. Reguliari mankšta su ankstesniais dviem pratimai padės jums suprasti save, kai jūs fiziškai pasiruošęs šį pratimą.
Siunčiam po visa Lietuva registruotu paštu.www.junika.lt
http://www.junika.lt/lt/sportas/fitnesas/treniruociu-ratukas.html

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai