Naujas 3000A užvedėjas būsteris jump start auto powerbank booster paleidėjas

Naujas 3000A užvedėjas būsteris jump start auto powerbank booster paleidėjas

102 €
ID: 8059841
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 54
Naujas 3000A užvedėjas būsteris jump start auto powerbank booster paleidėjas
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Naujas, galingas ir multifunkcinis 23800mAh užvedėjas jump starteris su powerbank funkcija, LED žibintais, bei įvairiais priedais.

Boosterio Specifikacijos:
Didžiausia srovė: 3000A
Talpa 23800 mAh
Įvestis: C tipas (5 V / 2 A) (9 V / 2 A)
Išvestis
Automobilinis išėjimas 12V;
USB1 5V/2.4A;
USB2 5V/2.4A;9V/2A;12V/1.5A
Dydis: 19*9*4cm colio
Atidavimo temperatūros diapazonas -20 ℃ - +60 ℃
Įkrovimo temperatūros diapazonas 0℃ - +40 ℃


Funkcijos:
Galingas ir saugus, paspauskite pagrindinį mygtuką, automobilio akumuliatoriaus paleidiklis gali akimirksniu paleisti žemos įtampos ir visiškai išsikrovusias baterijas. 3000A didžiausia automobilio starterio srovė, ypač skirta transporto priemonėms iki 10,0 benzino/ dujų / 8,0 l dyzelinio variklio

【 Greitas įkrovimas 】 Šis paleidėjas, aprūpintas QC 3.0 greito įkrovimo technologija, greitai įkrauna jūsų įrenginius ir taupo jūsų laiką.

【 POWERBANK JUMP STARTER 】 Su dviguba USB išvestimi šis starterio akumuliatorius gali būti naudojamas kaip 23800 mAh akumuliatoriaus įkroviklio maitinimo blokas, skirtas lengvai įkrauti planšetinius kompiuterius, išmaniuosius telefonus, oro kompresorių,dronus ir kitus įrenginius.


【 SMART LARGE EKRANAS 】 su dideliu LCD intelektualiu ekranu, paprasta naudoti, šis nešiojamasis akumuliatoriaus trumpiklis gali aptikti ir rodyti veikimo būseną, akumuliatoriaus lygį ir galimą klaidą realiu laiku, todėl iš pirmo žvilgsnio sužinosite viską apie automobilio akumuliatorių.

【 IŠPLĖSTINIS DIZAINAS 】 su ryškia LED didele šviesa, šviesos plotas yra 3-5 kartus didesnis nei kitų nešiojamųjų automobilio trumpiklio starterio, 3 režimai (žibintuvėlis / SOS / stroboskopas) skirtingam avariniam atvejui, nuolat šviečia 4 dienas. Tvirtas ir patvarus korpusas apsaugo nešiojamąjį automobilio starterį nuo vandens, dulkių, kritimo.

【 PUIKI APSAUGA 】 Dėl išmanios akumuliatoriaus apsaugos schemos ir patobulinto didelio našumo jungiamųjų laidų komplekto automobiliui, nešiojamasis automobilinio akumuliatoriaus įkroviklio paleidimo starteris yra 100% saugus ir apsaugo jus nuo gedimų, tokių kaip trumpasis jungimas ar kibirkštys.

Į paketą įeina:
1 x POPDEER 23800 mAh avarinio paleidimo užvedėjas
1 x Dėklas
1 x QC 3.0 greito įkrovimo laidas
1 x DC perikurkės adapteris

Mūsų prekes galite rasti ir nusipirkti el parduotuvėje WWW.BOP.LT

Turime ir daugiau užvedėjo variantų (žiurėti kitus pardavėjo skelbimus)
Kaunas į kitus miestus galime siųsti.
Klientui pageidaujant išrašome sąskaitą faktūra.

Kontaktai

Vardas
Audrius
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai