Naujas 2500A automobilinis užvedėjas boosteris jump starter powerbank

Naujas 2500A automobilinis užvedėjas boosteris jump starter powerbank

87 €
ID: 8059837
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15
Naujas 2500A automobilinis užvedėjas boosteris jump starter powerbank
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Atsikeliate ryte, susiruošiate keliauti, o pasirodo automobilis neužsikuria. Ne problema, jeigu turite šį puikų prietaisą, nebereiks ieškoti kaimyno, kuris padėtų užkurti Jūsų automobilį. Su šiuo prietaisu viens-du ir Jūs jau kelyje.
Naujas, itin galingas Imars elektros šaltinis užvedėjas automobiliams, powerbank funkcija, žibintas ir kita. Puikus daiktas praverčiantis įvairiais atvėjais.

Specifikacijos:
Didžiausia srovė 2500A
Talpa 20000 mAh
Įvestis:C tipas (5 V / 2 A)
Išvestis:
Automobilinis 12V;
USB 5V/2A;
Prekinis ženklas POPDEER
Dydis 19*9*4cm
Atidavimo temperatūros diapazonas -20 ℃ - +60 ℃
Įkrovimo temperatūros diapazonas 0℃ - +40 ℃

Funkcijos:
Galingas ir saugus, paspauskite pagrindinį mygtuką, automobilio akumuliatoriaus paleidiklis gali akimirksniu paleisti žemos įtampos ir visiškai išsikrovusias baterijas. 2500A didžiausia automobilio starterio srovė, ypač skirta transporto priemonėms iki 8,0 dujų / 6,0 l dyzelinio variklio

【 JUMP STARTER SU USB】 Su dviguba USB išvestimi šis starterio akumuliatorius gali būti naudojamas kaip 20000 mAh akumuliatoriaus įkroviklio maitinimo blokas, skirtas lengvai įkrauti planšetinius kompiuterius, išmaniuosius telefonus, oro kompresorių, dronus ir kitus įrenginius.

【 SMART LARGE EKRANAS 】 su dideliu LCD intelektualiu ekranu, paprasta naudoti, šis nešiojamasis akumuliatoriaus trumpiklis gali aptikti ir rodyti veikimo būseną, akumuliatoriaus lygį ir galimą klaidą realiu laiku, todėl iš pirmo žvilgsnio sužinosite viską apie automobilio akumuliatorių.

【 IŠPLĖSTINIS DIZAINAS 】 su ryškia LED didele šviesa, šviesos plotas yra 3-5 kartus didesnis nei kitų nešiojamųjų automobilio trumpiklio starterio, 3 režimai (žibintuvėlis / SOS / stroboskopas) skirtingam avariniam atvejui, nuolat šviečia 4 dienas. Tvirtas ir patvarus korpusas apsaugo nešiojamąjį busterį nuo vandens, dulkių, kritimo.

【 PUIKI APSAUGA 】 Dėl išmanios akumuliatoriaus apsaugos schemos ir patobulinto didelio našumo jungiamųjų laidų komplekto automobiliui, nešiojamasis automobilinio akumuliatoriaus įkroviklio paleidimo starteris yra 100% saugus ir apsaugo jus nuo gedimų, tokių kaip trumpasis jungimas ar kibirkštys.


Į komplektą įeina:
1 X POPDEER 20000 mAh starteris paleidėjas
1 X Krokodilai
1 X įkrovimo laidas
1 X vartotojo vadovas

Mūsų prekes galite rasti ir nusipirkti el parduotuvėje WWW.BOP.LT

Turime ir daugiau užvedėjo variantų (žiurėti kitus pardavėjo skelbimus)
Kaunas į kitus miestus galime siųsti.
Klientui pageidaujant išrašome sąskaitą faktūra.

Kontaktai

Vardas
Audrius
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai