Naujai įsikūrę apartamentai "Aringos rezidencija" !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujai įsikūrę apartamentai "Aringos rezidencija" !

72,41 €
ID: 5671770
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 218

Apie

Savivaldybė
Palangos m. sav.
Gyvenvietė
Palangos m.
Mikrorajonas
Šventoji
Plotas (kv.m.)
34.00
Kambarių sk.
2
Šildymas
Autonominis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Jūsų laukiantys patogumai :
TERITORIJA: apribota aukšta, privatumo suteikiančia, tvora. Aplinka sutvarkyta taip, kad kiekvienas namelis turi atskirą patogų priėjimą. Taip pat jūsų patogumui sukurtos atskiros vaikų žaidimo ir griliaus erdvės.

4 VIEČIAI PRABANGŪS BUTAI: moderniai įrengti su visais patogumais: kondicionierius, asmeninė virtuvė bei jos pilna moderni įranga, vonios kambarys su dušu, patogios naujos sofos ir lovos bei plazminis plačiaekranis televizorius! 2 aukšto butai turi asmeninius balkonus,
1 aukšto - atskirus išėjimus į teritoriją, specialiai sukurtas asmenines erdves, su baldais, pasisėdėjimui lauke.

4 VIEČIAI PRABANGŪS NAMELIAI: moderniai įrengti su visais patogumais: asmeninė virtuvė bei jos pilna moderni įranga, vonios kambarys su dušu, salionas su patogia išlankstoma sofa ir plazminiu plačiaekraniu televizoriumi bei atskiras kambarys su dvigule lova !
Nameliai yra paruošti didžiausiam komfortui! Moderni statyba neleis nameliams įkaisti karštomis vasaros dienomis, bei nepraleis garso, kuomet susiruošite pogulio metui! Saugumo atžvilgiu yra įdiegta signalizacija, tad visuomet būsite užtikrinti saugumu.
Specialiai atskirtos verandos nuo kaimynų suteiks visišką privatumo jausmą, bei ramiai leis pasisėdėti prie lauko stalo!

Adresas: "Aringos rezidencija" Audronašų g. 5 Palanga (Šventoji)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai