NAUJAI ĮRENGTAS NAMAS MIESTE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

NAUJAI ĮRENGTAS NAMAS MIESTE

254 286 €
ID: 5626687
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Statybos metai
2009
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
200.00
Sklypo plotas (a)
15.00
Kambarių sk.
5
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Dujos
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Aptverta teritorija
Šildomos grindys
Plastikiniai langai
Su garažu
Židinys

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS NAUJAI ĮRENGTAS NAMAS GEROJE VIETOJE!

PAGRINDINIAI NAMO PRIVALUMAI:

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

- KOKYBIŠKAS IR NAUJAS ĮRENGIMAS;

- GRAŽI VIETA, PIRTIS;

VIETA. Labai ptogi ir gera gyventi vieta. Keli šimtai metrų iki parduotuvės. Šalia net du vaikų darželiai, pėsčiomis lengvai pasiekiamos vidurinė mokykla ir gimnazija. Netoliese yra ežeras. Šalia daug erdvės, namai pastatyti ne per arti vienas kito. Namas stovi ant skardžio, todėl pro langus, iš kiemo ir iš terasos atsiveria nuostabūs vaizdai į apylinkes.

SUSISIEKIMAS. Miestas visai šalia – iki jo vos vienas kilometras. Šalia namų yra visuomeninio transporto stotelė kur nuolat kursuoja autobusas. Miesto centrą nuosavu automobiliu galima pasiekti trimis keliais, todėl čia nėra jokių susisiekimo problemų.

NAMAS. Kokybiškas mūrinis namas. Pastatytas iš keriminių blokelių, patikimai apšiltintas. Plastikiniai šešių kamerų langai, šlaitinis apšiltintas stogas. Apgalvotai parinktas namo projektas - beveik pro visus langus atsiveria gražūs apylinkių vaizdai, bei jie orientuoti rytų, pietų arba vakarų kryptimis. Tarpusavyje derančios namo, pirties ir tvoros spalvos sudaro gražią akiai visumą.

SKLYPAS. Erdvus sklypas. Viena kraštinė ribojasi su skardžiu. Sklype stovi pilnai įrengta ir naudojama pirtis, kurioje rasime pirties patalpą, priešpirtį ir dušą su san. mazgu. Sklypas pilnai apželdintas veja ir medžiais bei krūmais. Visa aplinka pilnai sutvarkyta ir aptverta tvora. Automatiniai įvažiavimo ir garažo vartai. Privažiavimas iki pat sklypo – asfaltas.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Erdvus, plytelėmis išklotas garažas dviem automobiliams su automatiniais vartais. Šalia garažo taip pat yra erdvi automobilių aikštelė svečių mašinoms.

APLINKA. Kaimyniniai namai stovi atokiau vienas nuo kito, čia daug erdvės. Tvarkinga kaimyninių namų aplinka sukuria jaukios gyvenvietės vaizdą. Siauros asfaltuotos gatvelės. Gatvėje beveik nėra laisvų sklypų.

KOMUNIKACIJOS. Name sumontuotas kokybiškas dujinis katilas su programavimo pultu. Vanduo taip pat šildomas dujomis, papildomai sumontuotas boileris. Dešimties kilovatų elektros įvadas. Vanduo - miesto, nuotekos - vietiniai valymo įrenginiai. Yra įrengta lietaus nuvedimo kanalizacija. Name yra internetas ir kabelinė televizija. Name yra išvedžiota ir puikiai veikianti rekuperacinė sistema. Name išvedžiota veikianti signalizacija.

IŠPLANAVIMAS. Ypatingai funkcionalus namo išplanavimas. Vos įėję rasime holą, kur sumontuota sieninė spinta, čia yra ir įėjimas į garažą. Iš garažo patenkama tiesiai į katelinę ir rekuperacinę. Viena didelė svetainės, virtuvės ir valgomojo erdvė. Iš svetainės patenkama tiesiai į keturiasdešimties kvadratinių metrų dengtą medinę terasą, kuri orientuota pietvakarių kryptimi ir iš kurios atsiveria puikūs vaizdai. Pirmame aukšte taip pat yra vienas miegamasis ir san. mazgas su dušo kabina. Antrame aukšte yra pagrindinis miegamasis su erdvia drabužine, du miegamieji ir didelis vonios kambarys.

ĮRENGIMAS. Kokybiškai ir pilnai įrengtas namas. Grindys akmens masės plytelės arba parketas. Sienos dažytos arba tapetuotos. Jauki ir apgalvotai įrengta apšvietimo sistema, puikiai tarpusavyje derančios spalvos bei dekoro elementai. Viskas čia kokybiška, jauku ir šilta. Name yra židinys su kapsule.

BALDAI. Namas parduodamas su beveik visais jame esančiais kokybiškais baldais. Tai ir įmontuojama virtuvė su visa reikalinga buitine technika ir įmontuojamos sieninės spintos, drabužinių įranga bei kiti baldais įskaitant svetainės ir miegamųjų baldų komplektus. Vonios kambariuose įmontuota kokybiška santechnika. Namas pilnai įrengtas – galima kraustytis ir gyventi nors rytoj.

DAUGIAU PANAŠIŲ NAMŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – namaipardavimui.lt

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai