NAUJAI ĮRENGTAS BUTAS ŽVĖRYNE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

NAUJAI ĮRENGTAS BUTAS ŽVĖRYNE

121 640 €
ID: 5627985
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 21

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Žvėrynas
Statybos metai
1966
Aukštų skaičius
5
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
58
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Su sandėliuku

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS YPATINGAI KOKYBIŠKAI IR NAUJAI ĮRENGTAS BUTAS!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI

- NAUJAS IR KOKYBIŠKAS ĮRENGIMAS;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

- VIETA, ŠALIA GAMTOS;


VIETA. Labai patogi ir gera gyventi vieta. Namas stovi gamtos apsuptyje, nama supa brandūs medžiai, tyla ir ramybė. Iki miesto Senamiesčio vos kelios minutės, šalia yra gerai vertinama gimnazija, keli vaikų darželiai, parduotuvės bei kitos, patogiam gyvenimui reikalingos įstaigos. Kita vertus čia pat, vos už kelių šimtų metrų Vingio parkas, Neris, kur puikios vietos poilsiui, laisvalaikiui. Žvėrynas nuo seno vertinamas kaip vienas žaliausių ir patogiausių gyventi miesto rajonų.

SUSISIEKIMAS. Ypatingai geras susisiekimas su visomis Vilniaus miesto vietomis. Netoliese yra visuomeninio transporto stotelė, kur įvairiomis kryptimis kursuoja ne mažiau dešimties autobusų ir troleibusų. Patogus susisiekimas ir nuosavu transportu. Senamiestis pėsčiomis pasiekiamas vos per keliolika minučių.

NAMAS. Mūrinis namas storomis sienomis. Tvarkinga rakinama laiptinė. Namą prižiūri administruojanti bendrovė. Tvarkinga namo aplinka. Šalia namo yra vaikų žaidimo aikštelė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Šalia namo yra net dvi didelės automobilių parkavimo aikštelės, todėl su parkavimu čia nėra jokios problemos. Netoliese yra ir saugoma automobilių stovėjimo aikštelė.

BENDRUOMENĖ. Tvarkingi ir bendruomeniški namo kaimynai.

KOMUNIKACIJOS. Bute pakeista visa elektros instaliacija, santechnikos vamzdynai, išvedžiotas internetas bei televizija.

IŠPLANAVIMAS. Ypatingai funkcionalus išplanavimas. Holas, kur numatyta vieta sieninei spintai, pagrindinis miegamasis su vieta sieninei spintai ir išėjimu į erdvų balkoną, kitas miegamasis – taip pat su išėjimu į balkoną. Svetainė, dalinai izoliuota virtuvė bei didelis tamsus kambarys. Buto langai orientuoti rytų ir pietvakarių kryptimis todėl butas ypatingai šviesus ir šiltas.

BUTUI PRIKLAUSO TVARKINGAS RŪSYS.

ĮRENGIMAS. Butas visiškai naujai ir kokybiškai įrengtas. Perplanuojant, pertvarom naudotas mūras, pakeista visa elektros instaliacija, vamzdynai. Butas išplanuotas ir įrengtas pagal individualų projektą. Grindys – papildomas betono sluoksnis, paklotas ir kokybiška danga. Sienos dažytos arba tapetuotos. Jaukiai įrengtas apšvietimas. Kokybiškos akmens masės plytelės virtuvėje ir vonios kambaryje. Ypatingai kokybiškos medžio masyvo vidaus durys. Visi buto langai – plastikiniai, trijų stiklų. Lauko durys – šarvinės. Tarpusavyje derančios spalvos ir apšvietimas.

BALDAI ir ĮRANGA. Kokybiška vokiška vonios kambario santechnika. Yra suprojektuoti ir suderinti gaminimui kokybiški virtuvės ir vonios baldai – taiga esant poreikiui nedelsiant galima būtų juos užsisakyti.

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTU PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.lt

Dėl detalesnes informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai