Nauja profesionali šunų kirpimo mašinėlė 30w 35w

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nauja profesionali šunų kirpimo mašinėlė 30w 35w

31,86 €
ID: 5580778
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 304

Skelbimo aprašas

Gyvūnams:
BASS 30w - 110 Lt
BASS 35w - 140Lt + atsarginis peiliukų komplektas

ergonomiškas dizainas;
komplektą sudaro 4 skirtingų dydžių kirpimo antgaliai: 3, 6, 9 ir 12 mm;
pridedamas patogus lagaminėlis laikymui, aliejus mašinėlei sutepti;
tinka kirpti bet kokio plauko naminius gyvūnus;
galingumas – 30 W arba 35 W
garantija – 12 mėnesių!


Jūsų keturkojo numylėtinio grožio procedūroms! Šiandien siūlome Jums įsigyti profesionalią šunų ir kačių kirpimo mašinėlę BASS, tinkamą bet kokio plauko naminiams gyvūnams kirpti ir tankaus plauko (nesivelia)ir storam plaukui.

Kiekvienas rūpestingas šunų ar kačių augintojas žino, kad labai svarbu rūpintis ne tik keturkojo draugo sveikata, pilnaverčiu maitinimu, kasdieniais pasivaikščiojimas gryname ore ir turiningu laisvalaikiu, bet ir išvaizda. Juk augintinio kailiuko priežiūra svarbi ne tik estetinei kačiuko ar šuniuko išvaizdai, bet ir gerai jo savijautai bei patogumui.

Įvairių veislių šunys ir katės skiriasi kailio tipu. Vienų, trumpaplaukių ir nesišeriančių, kirpti praktiškai nereikia, o štai kiti, ilgaplaukiai, reikalauja ypatingos kailio priežiūros, juos kirpti tenka kone kas mėnesį, o tokios procedūros kirpyklose, žinia, kainuoja išties nemažai. Žymiai daugiau sutaupysite, jei įsigysite profesionalią šunų ir kačių kirpimo mašinėlę BASS.

Nauja profesionali plaukų kirpimo mašinėlė BASS skirta kirpti šunims ir katėms, o ją įsigyti išties verta, nes mašinėlė pasižymi šiomis savybėmis:

Paieškos žodžei:
Kačių kirpimas šunų kirpimas kačiukų kirpimas šuniukų kirpimas šuniukų kirpimo mašinėlė kačių kirpimo mašinėlė profesionalus kačių kirpimas profesionalus šunų kirpimas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai