Nauja "Asus Rog Harpe Ace Aim Lab Edition" bluetooth pelė, 36000 DPI

Nauja "Asus Rog Harpe Ace Aim Lab Edition" bluetooth pelė, 36000 DPI

95 €
ID: 8072759
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6
Nauja "Asus Rog Harpe Ace Aim Lab Edition" bluetooth pelė, 36000 DPI
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Nauja belaidė įkraunama bluetooth pelė žaidimams "Asus Rog Harpe Ace Aim Lab Edition" iš ekspozicijos, be dėžutės, matomos žymės ant padukų, buityje nenaudota, dėl to geros techninės būklės, būklė matosi nuotraukose.

!! Be 2.4G receiver'io, bet puikiai veikia per bluetooth arba pajungus laidu.

ROG ir Aim Lab suvienijo jėgas, kad pakeltų esporto kartelę ir sukurtų geriausią žaidimų pelę, kartu su top esporto profesionalais ir pasaulio rekordininkais, dėka išsamių įžvalgų ir poreikių supratimo.

* Pelės forma sukurta kartu su esporto profesionalais, kad užtikrintų maksimalų stabilumą ir valdymą, o neslystantis paviršius - sukibimą.
* Aim Lab Settings Optimizer - sinerginė programa matuoja ir analizuoja naudotojo stiprybes ir žaidimo stilių, kad pritaikytų geriausius pelės nustatymus išskirtinai žaidėjui.
* Lengvas 54g dizainas - itin sumažintas svoris dėka kruopščios inžinerijos ir inovatyvios bio pagrindo nailono medžiagos konstrukcijos, bet išlaikant patikimą konstrukciją.
* Naujos kartos ROG AimPoint 36000 DPI optinis jutiklis su 650 IPS, 50G akseleracija ir rinkoje pirmaujančiu <1% CPI nuokrypiu (rinkos vidurkis 3%) didžiausiam įmanomam tikslumui.
* 3 prijungimo būdai neprilygstamam lankstumui: USB laidu, mažos delsos belaidis 2.4 GHz RF (nepridedama!) bei Bluetooth, leidžiantis prijungti iki 3-jų įrenginių.
* ROG SpeedNova belaide technologija - maža delsa, patikimas belaidis ryšys ir optimizuotas energijos efektyvumas 2,4 GHz RF režimu.
* Įmontuotas valdymas leidžia tiesiogiai kalibruoti ir reguliuoti dažnai naudojamus pelės nustatymus (DPI, "polling rate", "lift-off" atstumą) paspaudus skirtingas pelės mygtukų kombinacijas.
* ROG mikro jungikliai užtikrina iki 70 mln kartų paspaudimų veikimo laiką ir kontroliuojamą, nuoseklų paspaudimo pojūtį.
* 5 programuojami mygtukai.
* Iki 98,5 val. akumuliatoriaus veikimo laikas Bluetooth režimu su išjungtu apšvietimu ir iki 79 val. su įjungtu numatytuoju ("default") apšvietimu.
* ROG Paracord ir 100% PTFE "padukai" užtikrina sklandžius ir greitus judesius.
* ROG Armoury Crate Gear programa sukurta išskirtinai ROG Harpe Ace nustatymams, o Armoury Crate leidžia tinkinti Aura Sync RGB apšvietimo efektus bei kitus nustatymus.
* Oficiliai patvirtinta NVIDIA Reflex Latency Analyzer pelės reagavimo stebėjimui.

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei trumpoje video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=XRbjtBLXk0U

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios el. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai