Namų ieško 4 mėn., skiepyta, draugiška kalytė Agra!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namų ieško 4 mėn., skiepyta, draugiška kalytė Agra!

Sutartinė
ID: 6162008
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

Susipažinkite dar kartą- kalytė Agra, kuri prieš kelis mėnesius su broliuku Umiu, žaviai pasipuošę spalvotais kaspinėliais, viltingai žvelgė iš nuotraukų, ieškodami namų. Ir rado. Tik, deja, pasirodė, kad Agrai namučiai tapo laikina stotele.
Sulaukėme iš šeimininkės žinių, jog reikia skubiau surasti Agrai naujus šeimininkus, nes priimdami ją, pervertino savo galimybes ir nenujautė, kad mažas šuniukas gali pareikalauti tiek laiko, rūpesčio ir kantrybės. Tik šįkart ne Agra nepriima šeimos vaikučio, o vaikutis - jos. Įsijautus į žaidimus, kandžiojasi aštriais dantukais, taip gąsdindama mažąjį šeimininką, kad šeima tiesiog priėmė sprendimą atrasti namus, kur Agra bus geriau suprasta ir kur jos draugija teiks džiaugsmą, o ne stresą.

Šiuo metu paaugliukei maždaug 4 mėn., skiepyta (turi skiepų pasą), sociali, draugiška, labai žaisminga ir prieraiši. Ji - nuostabi draugė, tačiau primena, jog paauglystė ir šuniukams gan sudėtingas, nors ir labai linksmas laikotarpis, todėl ieško šeimininkų, kurie, atsižvelgdami į jos amžių, būtų kantrūs ir skirtų dėmesio elementarioms pamokėlėms, kad ateityje „šunybių“ būtų kuo mažiau. O jau geriausios draugės statusą ji pažada!

Jei galite padovanoti Agrai namus, skambinkite „Naminukų“ savanorei Astai tel. nr. 8 614 69186 (Vilnius)!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai