Namas: Vilniaus r. sav. Grikienių k.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas: Vilniaus r. sav. Grikienių k.

98 760,4 €
ID: 5684533
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Apie

Savivaldybė
Vilniaus r. sav.
Plotas (kv.m.)
114.00
Sklypo plotas (a)
3.00
Kambarių sk.
4

Skelbimo aprašas

Sudervės seniūnijoje Grikienių kaime Vilniaus rajone parduodamas 2 aukštų 114 m² sublokuotas namas su bendru 7,7 arų žemės sklypu.

Tai jaukus erdvus patogiai suprojektuotas namas, kurio statyba buvo ypatingai rūpinamasi, nes statoma sau – atrinktos aukštos kokybės medžiagos, be to, darbininkai buvo nuolatos prižiūrimi, kad nebūtų broko. Patogiai išplanuotas šeimos poreikiams. Namas gamtos apsuptyje – prie pat miškas, netoliese Riešės, kiek tolėliau – Vilnojos ežeras. Puikus susisiekimas su miestu lygiu, gerai išasfaltuotu keliu Sudervė – Vilnius. Tikras rojaus kampelis megstamtiems būti gamtos apsuptyje pernelyg nenutolstan nuo miesto patogumų.

VIETA
Grikienių kaimas – labai rami, graži vieta gamtos prieglobstyje. Pro langą atsiveria nuostabus vaizdas į čia pat esantį mišką, o vos už 250 m nuo namo yra Riešės ežeras. Namų kvartale įsteigta sodų bendrija „Riešė“. Puikus susisiekimas su miestu – vos už 500 m yra kelias Sudervė – Vilnius.
Iki Sudervės – 1 km, iki Vilniaus centrinio pašto – 17 km.
Iki prekybos centro BIG – 10 km.

NAMAS
Kiemas išklotas betoninėm trinkelėm, sutvarkyta veja, aptverta teritorija.
7,7 arų sklypas tvarkingai apželdintas. Šiltais vasaros vakarais galėsite mėgautis vėlyvais pasisėdėjimais lauko terasoje su šeima ir draugais. Kadangi namas yra toliau nuo pagrindinių gatvių - privatumas ir ramybė garantuota.
Namas naujos statybos, pastatytas 2010 m. Bendras sublokuoto namo plotas 227 m². Sumūrytas iš silikatinių blokelių, stogas padengtas bituminėmis čerpėmis. Name daug langų - namas labai šviesus, kambariai saulėti ir jaukūs. Namas ekonomiškas ir labai šiltas.
Sklypui papildomai priklauso požeminis garažas.


IŠPLANAVIMAS
Dviejų aukštų dvibutis gyvenamasis namas yra patogiai suprojektuotas
Pirmame aukšte - 62m²:
Įėjus pro pagrindines duris patenkama į 2 m² koridorių. Dešinėje - katilinės/įrangos 4,2 m² kambarys kartu su numatyta vieta sanmazgui, kairėje įėjimas į 18 m² garažą. Toliau 3,6 m² holas, iš kurio veda durys į erdvų kambarį, suplanuotą svečių kambariui/svetainei su valgomuoju – 34 m², kambaryje numatyta vieta židiniui. Iš kambario įėjimas į 26 m² terasą ir kiemą.
Antrame aukšte - 52m²:
Užlipus laiptais į antrą aukštą atsiduriama 5 m² koridoriuje, iš kurio patenkama į tris kambarius: vienas 14,5 m² su 3,5 m² balkonu bei 6 m² vonios kambariu, kiti du - po 11 m², numatyti darbo ar vaikų kambariams. Šalia - 5 m² vonios kambarys. Pro visus langus atsiveria graži panorama, nes namas pastatytas vaizdingoje vietoje ant kalvos šlaito.
Įsigijus namo dalį priklausytų pusė sklypo – 3,85 arai.

ĮRENGIMAS
Dalinė apdaila: šarvuotos durys, plastikiniai langai, tinkuotos sienos. Namas apšildytas iš išorės, stogas apšildytas net 25 cm storio vata. Pirmame aukšte šildomos grindys, antrame yra radiatoriai. Vanduo siurbiamas iš artezinio gręžinio, nuotekomis rūpinasi „Ekoservis.lt“. Yra elektra, ant stogo įrengta palydovinė lėkštė.

Vienos 114 m² namo pusės kaina 341 000 Lt.
Kaina atitinka vietą ir kokybę.

www.vilniaus-turtas.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai