Namas: Trakų r. sav. Senojo Tarpupio k.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas: Trakų r. sav. Senojo Tarpupio k.

66 450 €
ID: 6161181
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Trakų r. sav.
Gyvenvietė
Senojo Tarpupio k.
Plotas (kv.m.)
79.00
Sklypo plotas (a)
10.00
Kambarių sk.
4

Skelbimo aprašas

Pristatome analogų Vilniaus priemiesčiuose neturinčią, naują, kokybišką, ekologišką gyvenvietę - ŽYGIMANTŲ SLĖNIS - norintiems daugiau.

Sukauptą statybų patirtį ir laiko patikrintas geriausias SKANDINAVIŠKAS technologijas įdėjome statydami namus "Žygimantų slėnio" gyvenvietėje.
Visi namai yra labai, taupųs, šilti, puikiai išplanuoti, labai gerai apšiltinti ir ilgaamžiai- tokie kokių ir reikia.

Namuose įrengiame naujausią ir efektyviausią šildymo sistemą, įvedėme komunikacijas, elektrą ir atlikome PILNĄ DALINĘ vidaus apdailą - todėl IŠDŽIDŽIAI teigiame, kad tai AUKŠČIAUSIA kokybė už šią gerą kainą, PRIEDO jūs turėsite ŽEMĖS sklypą nuo 10a tik po 1000 eur/a

Yra jau pastatyti keli PAVYZDINIAI namai, kuriuos bet kuomet galite apžiūrėti, o jeigu jie patiks profesionalių MEISTRŲ komanda PASTATYS patikusį namą pasirinktame sklype per 3-4 mėn.

Mūsų namai yra „guminiai“ suprojektuoti taip, kad augant šeimos poreikiams NAMAI gali augti kartu su Jumis: pristatysime GARAŽĄ, DAR VIENĄ ar du kambarius, sandėliuką ar dar patalpų kurių reikės;

DĖMESIO: Išskirtinės finansavimo sąlygos Jums suteiks SWED, DNB, SEB bankai.

Skelbime pateikiamas vienas iš trijų mūsų REKOMENUOJAMŲ namų projektų, tačiau Jūs galite ateiti ir su savo namo projektu, o patyrę specialistai padės greitai ir kokybiškai jį pastatyti.

Žygimantų slėnis yra: Trakų raj. Šventininkų k. Žygimantų g. tai yra vos 2 km nuo Vilniaus ribos. Masyvas yra šalia labai gražaus ŠVENTININKŲ ežero.

ŽYGIMANTŲ SLĖNIS- aukšta kokybė, gera kaina, puikus pasirinkimas.
Į visus Jūsų klausimus atsakys patyręs specialistas: tel. +370 620 33 155
Norite sužinoti daugiau- WWW.zygimantuslenis.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai