Namas parduoda: Milioniškės k. Varėnos r. Plotas 266.74m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas parduoda: Milioniškės k. Varėnos r. Plotas 266.74m2

48 000 €
ID: 6036780
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Apie

Savivaldybė
Varėnos r. sav.
Gyvenvietė
Milioniškės k.
Statybos metai
2012
Plotas (kv.m.)
266.74

Skelbimo aprašas

Varėnos r. Milioniškės k. Žalioji g. 3 parduodamas namas ir pirtis ant Merkio upės kranto.
Gyvenamasis namas (266, 74 kv.m.) parduodamas kartu su 19,27 arų namų valdos sklypu. Kieme stovi pilnai įrengta ir veikianti 20 kv.m. pirtelė, nuo kurios iki Merkio upės TIK 40 metrų. Milioniškės kaimas ypatingas dėl savo lokacijos - kaimas įsikūręs ant Merkio upės, o iš visų pusių ošia Dzūkijos pušynai, netoliese ir Dzūkijos nacionalis parkas. Pastatai bei teritorija gali būti pritaikyti pastoviam gyvenimui, sodybai arba kaimo turizmui.
Šalia namo įrengtas vandens gręžinys.
Gyvenamasis namas:
Gyvenamojo namo plotas 266, 74 kv.m. Namas pastatytas šlaite, todėl vizualiai puikiai įsilieja į landšaftą. Įrengti pamatai (apšiltinti, hidroizoliuoti), betoninė perdanga, karkasinės namo išorinės bei vidinės pertvaros. Pilnai uždengtas namo stogas, matomos stogo konstrukcijos (iš išorės) papuoštos staliaus gaminiais. Dailus statinio fasadas (užbaigtumas 70%) bei sudėti plastikiniai langai. Pagal namo projektą, pirmajame aukšte numatyta erdvi gyvenamoji zona, antrame aukšte miegamieji kambariai. Erdvios lauko terasos orientuotos į Merkio pusę (kas gali būti gražiau už tekantį vandenį?!).
Pirtis:
Pilnai įrengta ir veikianti 20 kv.m. pirtelė yra tikra šios vietos puošmena. Nuo pirtelės iki Merkio tik 40 m., tad po karštos pirtelės atsigaivinti gaiviame upės vandenyje yra tikras malonumas. Pati pirtelė yra sukirsta iš senų rastų, papildomai apšiltinta ir apkalta plačia dailylente. Aplink pirtelę sudėtos trinkelės/plytelės, yra net dvi terasos. Pirtis kūrenama iš lauko (tą patį kaminą galima pritakyti ir lauko židiniui). Pirties vidus yra itin gražiai ir kruoščiai įrengtas, priepirtyje sendinto ąžuolo masyvo baldai (pilies baldai, individualus užsakymas). Pilnai įrengta garinė, du atskiri įėjimai. Įrengti lauko ir vidaus apšvietimai. Pirties išorė ir vidus dekoruoti staliaus bei kalvio aksesuarais.
PRIVALUMAI:
Erdvi teritorija 19,27 a. (kadastriniai matavimai)
Vaizdas į Merkio upę, pušyną.
Sutvarkytas priėjimas prie Merkio upės.
Statybos leidimai.
Dalinai įrengtas gyvenamasis namas.
Šalia esantys pušynai.
Sklypo įdomus reljefas suteikia įvairias panaudojimo galimybes (galima įsirengti mini nuotykių parką)
Veikianti kokybiškai įrengta pirtelė.
Išskirtiniai medžio masyvo baldai.

Vietos išskirtinumas:
Milioniškės kaimas įsikūręs ant Merkio upės kranto, o nuo miestų triukšmo saugo ošiantys pušynai. Šioje vietoje galima kokybiškai leisti laisvą laiką, ilsėtis nuo darbų. Už sklypo ribos prasidedančiuose miškuose gausu grybų ir uogų, o iki garsiojo Lavyso ežero tik 2,6 km! Ilgi pasivaikščiojimai miške, žvejyba Merkyje, dviračių žygiai Dzūkijos nacionaliame parke, vasariškos maudynės Merkyje ir daugiau nuostabių veiklų Milioniškės kaime! Tai ne pasaka, o realybė naujiesiems šios vietos šeimininkams!
KYLA KLAUSIMŲ? NORITE APŽIŪRĖTI? SKAMBINKITE AR RAŠYKITE! SIŪLYKITE SAVO KAINĄ!
IEŠKOTE AR PARDUODATE NT DZŪKIJOJE?! NEMOKAMAI KONSULTUOJU ŽEMĖS IR MIŠKŲ SKLYPŲ, NAMŲ, SODŲ, SODYBŲ, KOMERCINIŲ PATALPŲ PARDAVIMU, NT PLĖTOJIMO IR VISAIS TEISINIAIS SU NT SUSIJUSIAIS KLAUSIMAIS. IŠGIRSKITE PROFESIONALŲ PATARIMĄ - SPRĘSKITE PATYS!
Jūsų asmeninis NT brokeris Dzūkijoje JUSTINAS BIEKŠA (http://www.capital.lt/justinas-bieksa arba http://www.dzukijosbrokeris.lt)
____________________________________________________
Vilnius, Varėna, Dzūkija, Druskininkai, Alytus, namai, sodybos, sklypai, ežerai, upės, Marcinkonys, Daugai, Margionys, Valkininkai, Matuizos, Mergažeris, Glūkas, Merkys, Ūla, Varėnė, Nemunas, Lavysas, Glėbas, Nedzingė, Tolkūnai, Senoji Varėna, Merkinė, Dubičiai, Vydeniai, Barčiai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai