Namas: Molėtų r. sav. Balninkų k.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas: Molėtų r. sav. Balninkų k.

304 101 €
ID: 5684531
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Apie

Savivaldybė
Molėtų r. sav.
Gyvenvietė
Balninkų k.
Plotas (kv.m.)
132.00
Sklypo plotas (a)
14.00
Kambarių sk.
5

Skelbimo aprašas

Parduodama ant Alaušų ežero kranto įsikūrusi kaimo turizmo sodyba, Balninkų miestelyje, Molėtų rajone.

http://www.fotoskrydis.lt/?s=balninkai

Sodyba yra 20 km į šiaurės vakarus nuo Molėtų.
Jau daugiau kaip 10 metų visais metų laikais sodyba priima svečius iš visos Lietuvos bei užsieno. Šią vietą ypač pamėgę medžiotojai, žvejai. Periodiškai lankosi svečiai iš Rusijos, Baltarusijos, Lenkijos, bei Vokietijos.

Sodyba įsikūrusi ant pačio Alaušų ežero kranto, kurio plotas apie 262 ha. Retas ežeras turi tokią nuostabią pakrantę: ilgas, platus, smėlingas atabradas - puiki vieta plaukioti. Žvejus džiugina seliavos, lydekos, ešeriai, lynai, bei gausybė kitų nuostabių žuvų.
Pageidaujantiems kitokių pramogų siūloma paplaukioti valtimis, vandens dviračiais, ar pavažinėti arkliuko traukiamu vežimaičiu.
Yra planuojama paplūdimiui suteikti “mėlynąją vėliavą“.
Puiki vieta vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniams švęsti.
Yra galimybė gauti licenziją prekiauti alkoholiu.

Sodybą sudaro 14,25 arų namų valdos sklypas, kuriame ant šlaito stovi 131,82 m2 gyvenamasis namas su terasa, nuo kurios atsiveria vaizdas į ežerą. Šlaito papėdėje platus asfaltuotas įvažiavimas į garažą, kuris reikalui esant gali būti išnaudotas kaip nedidelė aikštelė automobiliams. Čia pat yra didelė apsodinta medžiais ir išpuosėlėta žole aikštelė su laužaviete, nuostabių gamtovaizdžiu. Iki ežero tik 12 metrų.
Aplink namą išklotos betoninės plytelės, šalia įrengtos didelės medinės supynės ir pavėsinė su medžio baldais.
Už namo išpuoselėtos žolės maždaug 5,5 aro aikštelė.
Visa sodyba aptverta, su aplinka susiliejančia, tvora. Kelias iki pat sodybos yra asfaltuotas. Prie pat sodybos yra asfaltuota automobiliams skirta aikštelė, į kurią patenkama iš pagrindinės gatvės.
Netoliese yra nuolat gyvenantys žmonės, o iki maisto prekių parduotuvės, vos 100 metrų. Taip pat iš vietos gyventojų galima nusipirkti kaimiško maisto.

-Namas statytas 1973 m. Renovuotas 2003 metais.
Pirmas namo aukštas mūrinis, o antras medinis.
Pirmame namo aukšte yra menė su židiniu. Čia galima pavakaroti draugų būryje. Iš abiejų menės pusių yra atskiri nusileidimai į cokolinį aukštą. Vienoje cokolinio aukšto pusėje yra tik san. mazgas, kitoje cokolinio aukšto pusėje įrengta virtuvė, kietojo kuro krosnis, sandėliavimo patalpos, pirtis, šalia dušo kabina su wc, išėjimas į garažą. Antrame aukšte įrengti 2 miegamieji: trivietis ir keturvietis.

-Įrengimas:
Namo viduje sienos iškaltos medžio lentelėmis. Baldai: mediniai suolai, stalai, minkšta dalis, 7 lovos, virtuvės baldai. 2 wc, dušas, pirtis (labai gerai išlaiko karštį 3-4 valandas), vonios kambaryje šalia pirties šildomos grindys. Garažas.

-Šildymas kombinuotas:
Kietu kuru ir elektra.
-Name elektros galingumas- 25kw.

Įrengiant šią sodybą, nebuvo naudotos ES struktūrinės paramos lėšos. Perspektyvoje galima įsisavinti kaimo turizmo veiklos skatinimo ar kitas ES bei valstybinių paramos fondų lėšas.

Puikus pasirinkimas norintiems plėtoti kaimo turizmo ir poilsio verslą.

Bendra pardavimo kaina 1.050.000 Lt

www.vilniaus-turtas.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai