Namas Jonavos r. Šveicarijos k. Gėlių g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Jonavos r. Šveicarijos k. Gėlių g.

197 900 €
ID: 5725220
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 195

Apie

Savivaldybė
Jonavos r. sav.
Gyvenvietė
Šveicarijos k.
Statybos metai
2000
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
237.00
Sklypo plotas (a)
15.00
Kambarių sk.
6
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Asfaltuotas privažiavimas
Aptverta teritorija
Su garažu
Židinys

Skelbimo aprašas

NAMAS. Prabangiai įrengtas 1 aukšto ir mansarda gyvenamasis namas su lauko baseinu ir pirtimi. Bendras plotas 237 kv.m Virtuvė vienoje erdvėje su valgomuoju ir svetaine 75 kv.m., kurioje įrengtas židinys, suteikiantis namams šilumos ir jaukumo. Miegamieji 29, 28, 20, 13, kv.m, darbo kambarys 17 kv.m, du vonios kambariai 9 ir 11 kv.m. Poilsio zonoje - biliardas, sporto salė. Pusrūsyje - skalbimo patalpa. Visame name priešgaisrinė ir apsauginė signalizacijos, aplinkos stebėjimo kameros, taip pat telefonspynė su video sistema. Internetas, palydovinė TV sistema. Namo erdvės patogiai suprojektuotos – įtiks išrankiausiam klientui. Ekonomiškas ir šiltas, šildomas dujomis arba granuliniu pečiumi (naujas). Parduodamas su visais šio namo interjerui pritaikytais naujais itališkais baldais, paveikslais ir aksesuarais (virtuvės, svetainės, miegamojo - klasikiniai baldai) ir aukščiausios klasės “Gorenje” buitine bei TV – video technika.

APLINKA IR VIETA. Ramioje, gražioje vietoje 15 arų sklype esantis namas suteiks jums privatumą. Pagal projektą skoningai įrengtas ir suderintas aplinkos landšaftas, kuriame pasodinti įvairių rūšių dekoratyviniai augalai, apšvietimas, vaikų žaidimų aikštelė. Kieme garažas dviems automobiliams, automatiniai kiemo ir garažo vartai. Pirtis su erdviu priepirčiu, dušais, WC ir šalia esančiu lauko baseinu. Asfaltuota ir apšviesta gatvė. Kiemas išklotas trinkelėmis. Visa teritorija aptverta. Autoriniai kalvių rankų darbo kiemo vartai ir varteliai. Iki Kauno 20 min., iki Jonavos 5 min. kelio automobiliu. Gyvenvietėje pagrindinė mokykla, vaikų lopšelis darželis, biblioteka, pašto skyrius, koplyčia, veikia aktyvi bendruomenė, yra sporto centras (galima žaisti futbolą, krepšinį, paplūdimio tinklinį), kultūros namai. Čia įsikūręs Jonavos krašto muziejaus tautodailės ir amatų centras. Yra Šveicarijos tvenkinys, teka upė Varpė. Piečiau kaimo yra Barborlaukio dvaras.

Jaukus, šiuolaikiškas namas laukia Jūsų!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai