NAMAIPARDAVIMUI.LT - ATSKIRAS NAMAS, PILNAI SUTVARKYTA APLINKA

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

NAMAIPARDAVIMUI.LT - ATSKIRAS NAMAS, PILNAI SUTVARKYTA APLINKA

114 400 €
ID: 5723544
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pilaitė
Statybos metai
2014
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
154.00
Sklypo plotas (a)
6.00
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Dalinė apdaila

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Šildomos grindys
Plastikiniai langai
Su garažu

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS NAMAS PILAITĖJE, SU PILNAI SUTVARKYTU GERBŪVIU IR TIKRA DALINE APDAILA !

PAGRINDINIAI NAMO PRIVALUMAI:

- ATSKIRI NESUBLOKUOTI NAMAI;

- PILNAI SUTVARKYTA APLINKA, PASĖTA VEJA, TRINKELĖS;

- AUKŠTAS IŠBAIGTUMO LYGIS;

- GALIMYBĖ RINKTIS;

- NAMO ORIENTACIJA – PIETŪS IR VAKARAI.

VIETA. Rami, tyli vieta ar miesto. Tai naujas kvartalas, todėl kaimynystėje tik naujos statybos individualūs namai. Nors vieta tikrai greitai pasiekiama nuo bet kurios miesto dalies, pats kvartalas randasi atokiau nuo pagrindinių gatvių ir šurmulio. Namai yra akligatvyje, todėl gatvė yra pravažiuojama tik joje gyvenančių kaimynų. Aplinkui daug gamtos ir žalumos. Prekybos centrai, gydymo bei ugdymo įstaigos ir kiti reikalingiausi taškai nuo namo nutolę nedaugiau nei 2km.

SUSISIEKIMAS. Greitas ir patogus susisiekimas. Iki artimiausios viešojo transporto stotelės – 900m. Nuosavu automobiliu ypatingai greitai pasiekiamas miesto centras ir kiti mikrorajonai dėl atnaujintos kelių infrastruktūros.

NAMAS. Dviejų aukštų mūrinis namas. Sienų mūras – silikatiniai blokeliai [20cm], apšiltinimo sluoksnis – 15cm putų polistirolis. Stogas – skardinis, apšiltintas 25cm mineraline vata. Fasadas – dekoratyvinis tinkas su klinkerio plytų apdaila. Įrengta lietaus surinkimo sistema. Trijų stiklų langai su stiklo paketais. Medinis stogo pakalimas.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobiliui parkuoti yra skirtas vienvietis garažas name. Kadangi teritorija aplink namą pakankamai erdvi, galima laikyti automobilį ir kieme arba įrengti papildomą stoginę.

BENDRUOMENĖ.Naujai besiformuojantis kvartalas. Šiuo metu kaimynystėje jau pastatyti arba statomi namai. Kaimynai bendruomeniški ir solidūs. Organizuotai sprendžiami bendri gyvenvietės klausimai.

KOMUNIKACIJOS. Vanduo – artezinis gręžinys. Nuotekos – vietinės, su perpylimu. Elektra – 8kW. Dujos – 700m.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionalus išplanavimas. Pirmas aukštas: prieškambaris, drabužinė, san.mazgas, svetainės – virtuvės erdvė[virtuvė dalinai izoliuota]. Antrame aukšte – trys miegamieji ir bendras tualeto-vonios kambarys. Name yra garažas. Iš jo galima patekti į katilinę.

ĮRENGIMAS. Namo įrengimas – tikra dalinė apdaila. Įrengtos pertvaros. Sienos ištinkuotos, išvedžiota elektros instaliacija. Grindys paruoštos dangos klojimui, išvedžiotas grindinis šildymas[antrame aukšte – radiatorinis]. Iki projektinių vietų išvedžioti vandentiekio ir nuotekų taškai. Langai – trijų stiklų, dviejų stiklo paketų, plastikiniai. Antrame aukšte sumontuotos gipsinės lubos.

GARANTIJOS. Namui suteikiama PENKIŲ metų garantija visiems matomiems darbams ir medžiagoms, bei DEŠIMTIES metų garantija paslėptiems darbams ir medžiagoms.

Daugiau PANAŠIŲ ir NESKELBIAMŲ namų pasiūlymų RASITE – namaipardavimui.LT

NEMOKAMAS būsto VERTĖS nustatymas – bustoverte.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai