Monoi aliejus gardenijų aromato

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Monoi aliejus gardenijų aromato

6,95 €
ID: 5625342
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 56

Skelbimo aprašas

MONOI - polinezijos moterų grožio paslaptis. "Monoi" senovės maorių kalba reiškė "kvepiantis aliejus". Iš tiesų, šis aliejus yra švelnaus gėliško gardenijų kvapo.
Jau 18 amžiuje keliautojas Džeimsas Kukas, aplankęs Polinezijos salas, pažino monoi aliejų, kurį čiabuviai plačiai naudojo gydymui, gimties ir mirties ritualams, o dar plačiau - odos ir plaukų priežiūrai.
Monoi ypatingai tinkamas naudoti sausai ir išsausėjusiai odai drėkinti. Tepkite monoi aliejumi visą kūną po kiekvieno prausimosi, plaukiojimo baseine ar saulės vonių, nes taip bus atstatomas odos balansas, oda bus natūraliai drėkinama, ji taps švelni ir minkšta.
Monoi rekomenduojama naudoti ir nėštumo metu, siekiant drėkinti odą ir išvengti strijų atsiradimo. Reguliariai bent kartą per dieną monoi reikėtų įmasažuoti į odą, kur siekiama išvengti strijų.
Tradiciškai monoi nuo seno buvo naudojamas ir kūdikių odelės priežiūrai. Vos tik gimusius kūdikius ištepdavo monoi nuo galvos iki kojų ir vėliau tokį ritualą kartojo nuolat, mat monoi natūraliai drėkina kūdikių odelę, apsaugo nuo nudegimo saulėje, taip pat nuo vabzdžių įgėlimo ir kito neigiamo aplinkos poveikio.
Polinezietės nuo seno garsėja savo juodais ilgais sveikais plaukais. Viena šio grožio paslapčių - Monoi, kuris suminkština plaukus, juos drėkina, suteikia plaukams natūralaus žvilgesio, apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Dėl monoi kondicionuojančių savybių šis aliejus naudojamas ir kaip plaukų kaukė. Naudojant Monoi, plaukai tampa lengvai šukuojami, minkšti ir žvilgantys.
Dėl natūraliai esančio augalinio vaško monoi aliejus mūsų klimato sąlygomis yra kietos koncistencijos ir skystėja 22 laipsnių temperatūroje. Laikydami monoi šiltai, turėsite skystą, o vėsiai - kietą aliejų.
Kilmės šalis: Taitis

http://www.biofarma.lt/natrals-sviestai-ir-aliejai/120-monoi-aliejus-gardenij-aromato.html

www.Biofarma.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai