Moduliniai namai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Moduliniai namai

Sutartinė
ID: 5305285
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2882

Skelbimo aprašas

Modulinių namų,gamyba ir montavimas.
MODULINIAI STATINIAI
Modulinis (surenkamas) statinys – tai pastatas, sudarytas iš atskirų gamykliškai išbaigtų segmentų – modulių. Gamybos proceso trukmė - maždaug mėnesis, priklausomai nuo projekto apimties (galimas projekto dydis nuo 30 m2 iki 300 m2 ir daugiau). Moduliniai statiniai gali būti tiek gyvenamosios (pvz., gyvenamasis namas su erdviomis terasomis), tiek prekybinės (pvz., prekybinis paviljonas) ar socialinės (pvz., vaikų darželis) paskirties. Baigus gamybą moduliai yra pristatomi į statybos aikštelę, kurioje yra įrengti poliniai pamatai (pamatai įrengiami iš anksto pagal suderintą projektą su užsakovu), ir sujungiami į vieną statinį.
PRIVALUMAI
Svarbiausias modulinių statinių privalumas – kaina, kuri yra mažesnė nei įprastų stacionarių statinių. Priežastys, lemiančios konkurencingą kainą:
1. Statybos greitis. Gamybos ir surinkimo darbai yra atliekami maždaug 3 kartus greičiau nei statant stacionarų pastatą. Taip pat gamybos darbai gali būti vykdomi ištisus metus, nepriklausomai nuo oro sąlygų, kurios yra reikšmingos įprastų (stacionarių) pastatų statybos proceso metu.
2. Žemas statybinių atliekų kiekis. Moduliai yra gamykliškai išbaigti statiniai, todėl klientas moka tik už konkrečiam statiniui reikalingas statybines medžiagas.
3. Pamatai. Moduliniam statiniui pakanka polinių pamatų.
Svarbu, kad pastatą galima nesunkiai išplėsti. Derinant pirminį projektą su užsakovu visada iš anksto aptariama statinio plėtros ateityje galimybė, namo "auginimas".

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai