Miostimuliacija | Elektrostimuliacija kūnui

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Miostimuliacija | Elektrostimuliacija kūnui

288,17 €
ID: 4863425
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 385

Skelbimo aprašas

www.kosmeda.eu

Miostimuliacija | Elektrostimuliacija kūnui

Procedūrų trukmės nustatymas: 1-60 min., kuris rodomas ekrane
10 porų išėjimų (1 pora - 2 vnt.)
3 galingumo programos (L/M/H)
8 intensyvumo nustatymai
Kiekvieno išėjimo (10 vnt.) stiprumas valdomas atskirai - tad procedūras kiekvienai kliento vietai pritaikysite ypač individualiai
Pakuotėje: laidai, antgaliai procedūroms, įvairaus ilgio diržai su lipdėmis
Laikmatis: 0-60 min.
Start / pause mygtukas
Svoris: 6.2 kg.
Instrukcija lietuvių kalba

Figūros tobulinimo įrankis suprojektuotas ir sukurtas remiantis fiziologijos teorija, derinama su kinų medicinos kolateraline teorija bei pažangia mikrokompiuterių ir elektronikos technologija. Įrankis organiškai susietas su dažnių skenavimo grandine ir mikrokompiuterine sistema, kuria sukuriamas bioelektrinę srovė, tiksliai laikomasi tradicinės kinų medicinos akupunktūros principų, taikomų giliam poveikiui ir masažui, per kuriuos paspartinama kanalų veikla, sureguliuojama dvasia, veikiama limfos sistema, šalinami vidiniai toksinai, pagerinama kūno mikrocirkuliacija, skatinama medžiagų apykaita, sužadinama ir atnaujinama kūno galia apsiginti nuo ligų, subalansuojamas moteriškų hormonų išsiskyrimas, suaktyvinama pieno liaukų veikla, paskatinamas krūtų augimas, skatinamas riebalų kiekio mažėjimas, kūno stangrumas ir krūtų padidėjimas trimis dydžiais. Speciali šio įrenginio kompiuterinė programa taip pat gali simuliuoti liaudiškai naprapatijai būdingus veiksmus, kad masažas ir gydymas atstatytų įprastą gyvybinę energiją ir kraujotaką, paskatintų kanalų veiklą ir ženkliai sumažintų raumenų nuovargį, sumažintų nervų įtampą.



Įrenginys turi aštuonis specialiai suprojektuotus funkcinius mygtukus, taip pat tris greičio mygtukus (greitą, vidutinį ir lėtą), įrenginyje yra 24 individualios kompiuterio programų funkcijos, kuriomis galima parinkti įvairias gydymo programas įvairioms grožio procedūroms, kad jos geriau atitiktų individualius poreikius.
Funkcinių mygtukų paskirtis:

P1, P5: raumenų masažas, tinka šalinti raumenų ir nervų nuovargį, sumažinti raumenų skausmą.
P2, P6: pakelti raumenų tonusą ir sustiprinti krūtinės, juosmens ir pilvo, sėdmenų, šlaunų ir apatinės kojos dalies raumenis.
P3, P7: stimuliuoja organizmą, kad paskatintų kraujotaką ir šalintinų medžiagų bei limfos drenažą.
P4, P8: svorio mažinimo programa. Naudojant didelio dažnio ir intensyvų suaktyvinimą pagreitėja kraujotaka mikrovenose, todėl sunaudojamas energijos perteklius ir išvengiama nereikalingo lipopeptidų susidarymo, todėl mažinamas kūno svoris ir jis gražėja.
Pastaba: P1-P4 programų atveju paduodama stipri srovė, naudokite tokiose vietose, kurios nėra jautrios srovei, o P5-P8 programų atveju paduodama silpna srovė, naudokite tokiose vietose, kurios yra jautrios srovei.



Svorio mažinimas
Daugelio moterų viršutinės kūno dalis yra liekna, o sėdmenys, šlaunys ir likusi kojos dalis yra storesnės arba patinę. Taip yra dėl to, kad apatinėje kūno dalyje yra blokuojama arterijų, venų, limfos sistemos ir mikrovenų funkcija, todėl ten užsilaiko hormonai. Tam, kad išspręsti šią situaciją, visų pirma apatinėje kūno dalyje reikia pagerinti cirkuliaciją, kitaip nepavyks pašalinti užsilaikiusių moteriškų hormonų ir tarp ląstelių esančių lipopeptidų dalelių. Pasirinktus šalinimo ir drenažo programą (P3 arba P7), pagal organizmo audinių skystąją dalį, ant akupunktūros taškų, tokių kaip Sanyinchiao, Yinlingch'iian, Ch'ihai ir Shuitao bei kitų, uždedami elektrodai, kad pagreitėtų skysčių tekėjimas apatinės kūno dalies arterijų, venų, limfos ir mikrovenų kanalais, ir kad užsilaikę moteriški hormonai iš apatinės kūno dalies kartu su nereikalingu vandeniu ir lipopeptidų dalelėmis per šlapimo pūslę su šlapimu būtų pašalinti iš kūno; sklandžiai veikianti cirkuliacija taip pat gali iš rankų į apatinę kūno dalį atnešti tiroksino ir suprarenino, kurie paskatintų lipocitus pašalinti saugomus lipopeptidus ir padėtų iš apatinės kūno dalies pašalinti susikaupusius lipopeptidus.


Kūno liekninimas
Tam, kad kūno forma būtų gracinga, reikia ne tik santykinai standartinio ūgį atitinkančio svorio, tačiau taip pat reikalingi stiprūs ir tamprūs raumenys. Nėra kito būdo, kaip patobulinti apkritusias kūno formas nei atliekant raumenų mankštą. Saikinga mityba ir masažas nesustiprins raumenų ir nepadarys jų tampriais. Liekninant kūną, ant pilvo, sėdmenų ir kojų, kur raumenys yra gležni, galima uždėti ir suaktyvinti elektrodus, kurie imituos raumenų mankštą, poveikis visiems gležniems ir netampriems raumenims bus toks pats kaip bėgiojant, atliekant ritminę gimnastiką ir pritūpimus. Tai efektyvus būdas atstatyti raumenų struktūrą, tamprumą ir stiprumą, suformuojant gracingas ir įspūdingas kūno linijas.


Krūtų didinimas
Ar krūtys mažos, ar didelės priklauso nuo 97 % krūtų struktūros sudarančių lipocitų. Jeigu moteris nori kad jos plokščia krūtinė būtų pilna ir apvali, geriausias būdas to pasiekti yra padidinti lipocitų kiekį. 11-13 ir 18-24 ciklo dienomis, kai kiaušidės išskiria daug estradiolio hormono, reikia įjungti krūtų didinimo procedūrai skirtą programą P2 arba P3, elektrodus uždėjus akupunktūroje naudojamuose taškuose Kuanyuan, Hsuehhai, Tsusanli, Shanchung, ir t. t., kad krūtyse iš kraujo susikauptų daugiau estradiolo hormono ir lipopeptidų dalelių. Kai krūtų mikrovenose atsiranda daugiau estradiolo hormono ir liopeptidų dalelių, įjungus programą P2 arba P6 skatinama jų infiltracija į audinių skystį, kuriame estradiolo hormonas sklandžiai prasiskverbia per lipocitų apvalkalą ir susijungia su akceptoriumi, kad paskatintų lipocitus absorbuoti audinio skystyje esančias lipopeptidų daleles, todėl krūties audinyje lipocitų sluoksnis pastorėja ir krūtis sparčiai padidėja.
Naudojimas yra paprastas ir lengvas:
per pirmąsias tris dienas- tik limfos drenažui ir nuodingos celiulito medžiagos šalinimui,
nuo ketvirtosios dienos pradžios- svorio mažinimas ir liekninimas,
nuo penktosios dienos pradžios- krūtų didinimas.
1. Pasirinkite programą P3 arba P7, 15 minučių trukmės drenažo procedūrai.
2. Tada pasirinkite programą P2 arba P6, 15 minučių trukmės krūtų didinimo procedūrai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai