mini traktorius zemes vejos pievos purenimas frezavimas kultivavimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

mini traktorius zemes vejos pievos purenimas frezavimas kultivavimas

Sutartinė
ID: 5610713
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 566

Skelbimo aprašas

8 687 52744 - ARVIDAS
Jau ne vienerius metus mini traktoriumi su žemės freza purename žemę ir puikiai išmanome ši darbą. Technika kokybiškai išpurena net seniai augančią pievą, suslėgtą, susigulėjusį gruntą, labai palengvina sunkų rankų darbą (nereikia perkasti kastuvu nors ir dviejų-trijų-keturių arų žemės) norint pačiam pasėti veją ar tiesiog išsilyginti ir susitvarkyti seniai nedirbamos žemės (pievos), kolektyvinio sodo teritoriją, kuria galėtumėt vėliau be vargo šienauti su žoliapjove (buves suartas plotas, išrauti kelmai ir likusios duobės, kurmių pylimai, buvusios vagos, teritorijos tarp keliuko ir tvoros ir t.t.).

Jau esamam darže pavasarinis žemės purenimas prieš sodinimą ar sėją yra būtinas ir jei šio darbo nereikėtu atlikti rankiniu būdu..! Tikrai verta susikooperuoti net keliems kaimynams, kad su technika “brūkštelt” per būsimas lysves: - ir greitai, ir sveikata patausota, o kas pabandė-atsidžiaugt negali. Iškarto lysvė vieno metro pločio paruošta.

Traktoriukui lėtai važiuojant, o frezos velenui greitai sukantis žemė supjaustoma ir sumalama praktiškai į miltus. Norint pasiekti optimalaus žemės lyginimo, purenimo rezultato seniai neapdirbtam plote reikia, jog nebūtu daug žalios žolės (trumpai nušienauti arba nupurkšti “rondapu”ir išgrėbti sudžiuvusią žolę) bei nuo apdirbamo žemės paviršiaus, jei yra galimybė, pašalinti kelmus (nes reiks apvažiuot), didesnius akmenis, lentas, šakas ir t.t., frezavimo procedūrą kartoti skirtingom kryptim 3-4 kartus. Darbo metu neturi lyti lietus!!!

Traktoriukas labai manevringas, nedidelis. Bendras jo ilgis 3,5metro, žemės frezos plotis 1,3m. todėl darbus galima atlikti kaip didelėje teritorijoje taip ir gana mažoje erdvėje pavyzdžiui kolektyviniame sode tarp medžių, krūmų . Traktoriaus stumdymo peiliu galima išlyginti teritorijoje esančius nelygumus tokius kaip nedidelius kauburius, išspaustas sunkios technikos vėžes, paskleisti atvežtas žemes, truputi pakoreguoti reljefą.

Atvažiuojame į pageidaujamą vietą: sodybą, sodą, gyvenamąjį sklypą Vilniuje ir 150km. spinduliu aplink. Tai ideali pagalba dirbant darbus savo SVAJONIŲ sklype.

Labai džiaugiuosi jei mano atliktas darbas pranoks JŪSŲ lūkesčius!!!
NĖRA PADĖTIES BE IŠEITIES ! 8 687 52744

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai