Mikroautobusu nuoma Vilniuje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Mikroautobusu nuoma Vilniuje

Sutartinė
ID: 5209943
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 89

Skelbimo aprašas

Mikroautobusų krovininių nuoma nuo 99 iki 220 LTL parai, krovininio skyriaus talpa nuo 9m3 iki 18m3 ,galima vairuoti turint vairuotojo pažymėjimą su B kategorija. Siūlome mikroautobusų nuomą į užsienį turinčius papildomą miegamają vietą, taip pat nuomojame mikroautobusus pritaikytus vežti didelį svorį su pastiprinta važiuoklės , taip pat mikroautobusus pritaikytus vežti didelį svorį ir traukti priekabą arba autotraliuką.Bet kuriuo paros metu.
Automobilių nuoma nuo 45 LTL para
www.orgreita.lt


Automobiliu BMW 730 LD,Lincoln Town Car Lexus GS,, MErcedes Ml,GL,VW TOUREG,Crysler 300 C,Crysler Voyager, , nuoma be vairuotojo,ir su vairuotojopaslaugom,

Mūsų pasiūlymas Jums tai techniškai tvarkingi, puikiai prižiūrėti įvairūs automobiliai Jums vioje Lietuvoje.ir už jos ribų. Lengvųjų automobilių nuoma .krovininių automobilių nuoma , Lengvųjų automobilių nuoma su vairuotojo paslaugomis,mikroautobusų nuoma,krovininių mikroautobusų nuoma,keleivinių mikroautobusų nuoma su vairuotojo paslaugomis, limuzinų nuoma ,visureigių nuoma,spec transporto nuoma galima ne tik didžiausiuose Lietuvos miestuose,bet ir Rygoje bei Taline Jums patogiu laiku.

daugiau atsakysime ir pasiulysime dar palankesnes kainas pagal Jusu uzklausima

[email protected]

tel.+37063970000
www.orgreita.lt
Vilnius

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai