Akcija: pirmos dresūros pamokėlės nemokamos!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Akcija: pirmos dresūros pamokėlės nemokamos!

115,85 €
ID: 5664874
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Skelbimo aprašas

Naujiena: šuniukų mokyklėlės kursas pailginamas 2 pamokomis ir dabar kursas truks 8 pamokas, o pirmos 2 pamokėlės visiškai nemokamos, tad galite ateiti ir pažiūrėti, ar Jums tokios pamokėlės tiktų ir patiktų visiškai nemokamai.

Svarbiausias šunų gyvenimo periodas, kuris didžiąja dalimi apspręs ar suaugęs šuo bus draugiškas, ar nutikus nenumatytai situacijai kąsdamas nepridarys pavojaus, ar ramiai sėdės ir nepyks veterinarinių apžiūrų metu, ar bus draugiškas, linksmas ir mielas šeimos šunelis, ar neklaužada šuniukas nusikaltėlis, yra būtent šuniuko vaikystė. Šiuo metu šuniukas be galo imlus, lengvai mokosi naujų dalykų, o kai mokymas paremtas pozityvu ir žaidimais, mažyliui mokslai tampa didžiausiu malonumu.

Moksliniai tyrimai apie šuniukų "jautrujį" socializacijos periodą jau seniai parodė, jog šuniukus socializuoti - supažindinti su įvairiais žmonėmis, kitais šunimis ir tas patirtis padaryti kuo malonesnes - reikia kuo anksčiau. Deja, dėl to, kad laukia skiepų, dauguma mažų šuniukų pakankamai socializacijos patirčių nepatiria. Tai - pirmoji priežastis, kodėl visame pasaulyje atsirado mokyklėlės, kuriose šuniukai susipažįsta su įvairiausiais žmonėmis ir mokosi bendrauti su kitais šuniukais.

Antroji ir bemaž svarbiausia priežastis - šuniukai mokyklėlėje mokosi kandimo švelninimo - t.y. kąsti silpnai. Jei to išmokomas mažas, kelių mėnesių šuniukas, kai jis bus suaugęs, net nutikus nenumatytai situacijai, kuriai užkirsti kelią ne visad įmanoma (net labai draugiškas šuo gali tam tikrose situacijose išsigąsti, ar, jo manymu, gintis, jei jam kažką suskausta - pavyzdžiui, kas nors priveria jo uodegą), šuo nepadarys žalos - vaikystėje išmoktas kandimo švelninimas suveikia per 0,04 sekundės dalį ir šuo patikrina kandimo jėgą, todėl žalos nepadaro.

Be šių dalykų, šuniukai išmoks mėgutis prisilietimais, nebijoti antkaklio pagriebimo, dresūros, gerų manierų pagrindų... O jums bus suteikta visa informacija, kaip susitvarkyti su šeimininkams daugiausia nerimo keliančiomis mažylių problemomis - šlapinimusi ne vietoje ir vertingų daiktų graužimu.

Pamokėlės vyksta patalpose (ne lauke), tad mokytis šuniukai galės be pavadėlių (tad nebus problemos, kad šuniukas ant pavadėlio klauso puikiai, o be pavadėlio viską "užmiršta"), kursas yra baigtinis ir trunka 6 sav. (per šį laiką yra konkreti programa ir užduotys, kurių šuniukas turi išmokti, tad galite būti tikri, kad, nors nereikės investuoti labai daug laiko, jei lankysite pamokėles ir atliksite namų darbus, Jūsų šuniukas išmoks labai daug), jį baigę laikysite egzaminą ir gausite baigimo sertifikatą, dalyvauti kviečiami visi šeimos nariai - net maži vaikučiai ir seneliai - apdovanojimais paremtai dresūrai jėgos nereikia, reikia tik entuziazmo ir truputuko kantrybės.

Dresuotoja baigusi Gyvūnų Mokslų bakalaurą Jungtinėje karalystėje bei šuniukų mokyklos kursus pas vieną pozityvios dresūros pradidininkų, daktarą Ian Dunbar iš JAV.

Norint dalyvauti pamokėlėse būtina išankstinė registracija bei pažymėjimas, jog šunelis paskiepytas, o šuniukas turi būti 3 - 4,5 mėn amžiaus.

Sekanti grupė renkama nuo Rugpjūčio 19 d. ir vyks kiekvieną antradienį 19:00-20:00 val.

Normali viso kurso kaina - 400lt, tačiau šuniukams iš prieglaudų taikoma 25% nuolaida.

Plačiau galite pasiskaityti www.suniukumokykla.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai