Mažos masažinės žolelių pagalvėlės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Mažos masažinės žolelių pagalvėlės

5,79 €
ID: 5615451
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Skelbimo aprašas

Masažinės žolelių pagalvėlės pagamintos apjungiant geriausias Rytų medicinos žinias bei senųjų masažo mokyklų tradicijas. Jų sudėtyje naudojamas 16 natūralių žolelių mišinys, praturtintas natūraliais akmenimis - ametistu, kalnų krištolu, akvamarinu ir hematitu.
Specialų žolelių mišinį sudaro gydomosiomis savybėmis pasižymintys natūralūs augalai, kurių veikliosios medžiagos teigiamai veikia kūną ir sielą: imbieras, ilgoji ciberžolė, citrinžolė, kvapnioji kurkuma (lapai, šaknis), kamparas, ilgoji viksvuolė, paprastasis deris, žalioji citrina (žievelė, lapai), tamarindo vaisius, saldusis bazilikas, citronela, pačiuolė, cinamonas, tailandietiška plai žolė.
Masažo teikiama nauda: Kompreso, taškinio masažo, aromaterapijos ir šilumos terapijos principais paremtas masažas žolelių pagalvėlėmis sušildo ir atpalaiduoja kūną, giliai ir švelniai veikia raumenis, malšindamos skausmą, mažindamos raumenų įtampą ir patinimus, palengvindamos sąnarių ir raiščių patempimą, skatindamos kraujotaką. Žolelių skleidžiamas aromatas bei akmenų teikiama energija ramina, atpalaiduoja, stimuliuoja ne tik kūną bet ir protą, panaikina emocinę įtampą, stiprina imuninę sistemą, harmonizuoja protą ir sielą
Masažas žolelių pagalvėlėmis rekomenduojamas:
- dažnai sergant peršalimo ligomis;
- nuolat patiriant stresą ir emocinę įtampą;
- kamuojant nugaros, raumenų, sąnarių, sausgyslių skausmams ir uždegimams;
- gyjant po traumų;
- dažnai kartojantis migrenai, galvos skausmams, galvos svaigimui;
- jaučiantis pavargus, trūkstant energijos, kamuojant nerimui ir depresijai;
- kankinant nemigai.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai