Mažai naudotas XBOX 360 Kinect žaidimų priedas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Mažai naudotas XBOX 360 Kinect žaidimų priedas

65,16 €
ID: 5666958
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 144

Skelbimo aprašas

Parduodu beveik naują(naudotą nedaugiau 5 kartus), pilnai veikiantį(nėra defektų nei sensorinėse akutėse, nei kur kitur) XBOX 360 kinect žaidimų priedą. Pirktas 2013 metų pradžioje. Komplekte visi reikalingi laidai. Pridėsiu ir UK-Europietiškos(Lietuviškos) rozetės kištuko adapterį, nes kinect pirktas Jungtinėje Karalystėje. Taip pat originalius žaidimus "Kinect adventures" ir "Winter stars". Parduodu, nes tik stovi namie nenaudojamas ir bereikalingai užima vietą, nes nėra laiko žaisti :) Galimas ir siuntimas paštu, jei reikia. Jei domina ar reikės daugiau informacijos, susisiekite nurodytu paštu, telefonu arba skype.

Truputį apie patį "Kinect":

„Kinect“ – tai išvaizdus prietaisas, kurį statome netoli televizoriaus. Jį sudaro keletas jutiklių bei kamerų, kurios fiksuoja mūsų judesius ir perkelia juos į žaidimą.

Priešingai nei konkurentai – „Wii“ ir „Playstation Move“ – „Kinect“ nenaudoja jokių papildomų valdymo pultelių. Todėl žaidimai tinka visiems, nepriklausomai nuo ūgio ar kūno sudėjimo. Šaunu, kad prieš pradedant pramogauti, nereikia aiškintis, kokius mygtukus teks spausti, atliekant vieną ar kitą judesį – viskas intuityvu, paprasta ir tikroviška.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai