Manikiūro lempa Ombre Purple 150w

Manikiūro lempa Ombre Purple 150w

36,6 €
ID: 8063007
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6
Manikiūro lempa Ombre Purple 150w
Daugiau nuotraukų (5)

Skelbimo aprašas

Stilinga, moderni, išskirtinės spalvos ir ypač galinga UV/LED lempa su Dual LED/UV technologija, kurios dėka šioje lempoje stingsta visos UV ir LED priemonės. Lempoje sumontuoti net 57vnt. UV/LED šviesos diodų, kurie yra nežalingi žmogaus organizmui bei tarnauja net iki 50000 darbo valandų. Lempa taip pat turi judesio daviklį, todėl įdėjus plaštaką į lempą įsijungia, o ištraukus plaštaką – automatiškai išsijungia. Prietaiso korpuso viršutinėje dalyje rasite vietą mobiliajam telefonui pasidėti, įmontuotą 10s, 30s ir 60s ir 99s laikmatį. LOW HEAT laikmačio nustatymas pasižymi išskirtine funkcija, kuri leidžia reguliuoti lempos galią, todėl su šia lempa lengvai išvengsite gelio kaitimo, deginimo pojūčio. Lempa tinkama nagų priauginimui ir geliniam lakavimui, o išskirtinis dizainas puikiai pritaikytas atlikti ir pedikiūrą. Nuimamas lempos pagrindas/dugnas palengvina lempos priežiūrą ir paviršiaus valymą. Idealiai tinkama naudoti grožio salonuose.

Techniniai duomenys:

įtampa: 100-240V, 50/60Hz
bangos ilgis: 365 + 405 nm
galingumas 150W
šviesos diodų skaičius: 57vnt. DUAL LED
laikmatis 10s/30s/60s/99s
judesio davikliai
lempos aušinimo technologija
vieta mobiliajam telefonui
reguliuojamas lempos galingumas
išskirtinis dizainas
išskirtinė ombre violetinė spalva

Komplektaciją sudaro: 1 x lempa, 1 x maitinimo laidas.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai