Mamas and Papas (Peg-Perego) komplektas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Mamas and Papas (Peg-Perego) komplektas

139,02 €
ID: 5716105
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 82

Skelbimo aprašas

Peg Perego 2in1: lopšys+važiuoklė+auto kėdutė su padu ir priedais. Itališkas, naudotas, bet puikios būklės, švarus, nenublukęs, niekur nesuskilęs ir t.t.. Spalva pilka (atrodo tikrai prabangiai), tad tiks ir berniukui, ir mergaitei.
Mamas and Papas (Peg Perego) komplektą sudaro: labai didelis lopšys Culla Primo Nido, važiuoklė MPX chassis travel system, Primo Viaggio SIP auto kėdutė su Surefix Adjustable padu į automobilį, vartotojo instrukcijos.
MPX važiuoklė: nemaži dvigubi guminiai ratai 19 cm skersmens, reguliuojama rankena, aliuminio rėmas, stabdžiai, pirmų ratų fiksatorius. Svoris 6 kg. Labai lengvai susilanksto „į knygą“. Ant važiuoklės galima dėti lopšį ar auto kėdutę, nereikia jokių papildomų fiksatorių ir pan..
Lopšys turi paslepiamas rankenas, dugne atidaromą - uždaromą ventiliaciją ir lengvai reguliuojasi gulėjimo-sėdėjimo padėtys. Lopšys didelis, vidaus išmatavimai 78 x 38 cm. Ant važiuoklės lopšį ir kėdutę galima dėti veidu į save arba atvirkščiai. Apsauga nuo vabzdžių yra po užtrauktuku pačiame vežimo uždangale.
Visos medžiagos nusiima ir galima išskalbti. Dabar išskalbtos.
Ant važiuoklės taip pat galima tvirtinti auto kėdutę Primo Viaggio SIP, tinkančią vaikui 0-13 kg. Pagrindas Surefix Adjustable tvirtinasi automobilyje su saugos diržais ir ant jo fiksuojasi kėdutė (labai patogiai ir greitai nusiima ir užsideda). Kėdutė gali būti naudojama ir kaip nešynė – nuimate nuo pagrindo ir nešatės su vaiku. Kai vaikas auga - reguliuojasi diržų aukštis (nereikia perseginėti-tiesiog kilnojasi). Taip pat gali būti naudojama kaip sūpuoklė arba patogu joje maitinti vaiką užfiksavus rankeną kaip atramą. Sukant pado rankenėlę auto kėdutė guldosi.
Dovanų patogus ir praktiškas pervystymo patiesaliukas, papildomas čiužinys į vežimėlį su paklode.
Parduodu komplektą už - 480 Lt,

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai