Maisto papildas - Burdock (100) - efektyvus organizmo valymas !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Maisto papildas - Burdock (100) - efektyvus organizmo valymas !

17 €
ID: 2008575
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3229

Skelbimo aprašas

Maisto papildas Burdock :
● valo organizmą;
● išskiria druskas, vidinius skysčių iš sąnarių;
● valo odą;
● teigiamas efektas, sutrikus skrandžio ir žarnyno veiklai.

Burdock - natūralus kompanijos Santegra ® produktas, pagamintas iš varnalėšų šaknies (Arctium m.), kuri nuo senų laikų naudojama įvairių šalių liaudies medicinoje kaip puiki kraują valanti, šlapimą, tulžį ir prakaitą išskirianti bei liuosuojanti priemonė.
Varnalėšos šaknis –biologiškai aktyvių medžiagų neįkainojamas šaltinis. Burdock sudaro fruchtooligosacharidai, eteriniai aliejai, poliacetilenai, karčiosios medžiagos, polifenoliai, sitosterinai ir kt. Varnalėša taip pat turtinga mikroelementais.
Burdock – skatina druskų šalinimą iš sąnarių, stimuliuoja sąnario skysčio gamybą, kas įgalina produktą naudoti daugeliu sąnarių funkcijų sutrikimo atvejų.

Dėl didelio inulino ir gleivingųjų medžiagų kiekio, varnalėšos šaknis teigiamai veikia skrandžio -žarnyno traktą, apsaugo skrandžio gleivinę nuo sudirginimo. Paprastai varnalėšos šaknis naudojama, esant virškinimo sutrikimams. Karčiosios medžiagos, įeinantys į varnalėšos šaknies sudėtį, skatina seilių ir tulžies išskyrimą, kas pagerina virškinimą.

Pagal klinikinius tyrimus fruchtooligosacharidai, kurie yra varnalėšų šaknies sudėtyje, skatina “draugiškųjų” bakterijų augimą žarnyne ir atstato žarnyno mikrofloros balansą. Tai savo ruožtu teigiamai veikia imuninę sistemą.

Burdock skatina toksinų išskyrimą iš organizmo. Organizmo valymas teigiamai atsiliepia odos sluoksnių būklei.Varnalėšos šaknis naudinga, esant įvairiems odos susirgimams: išbėrimams, inkštirams, alergijai.
Varnalėšos šaknis stabdo plaukų slinkimą, gerai maitina ir stiprina plaukų šaknis.

www.sveikatashop.lt

skype:allaart.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai