Magnetinis masažuoklis Acc-U-Ssager sex preke

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Magnetinis masažuoklis Acc-U-Ssager sex preke

15 €
ID: 5368924
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 209

Skelbimo aprašas

Ar žinote kaip pagerinti savo sveikatą, sutaupyti ir mėgautis profesionaliu masažu tiesiog namuose ar keliaujant? Rinkitės ne brangias procedūras masažo kabinetuose, o sutaupykite ir sveikatos problemas išspręskite su magnetiniu vibruojančiu „Acc-U-Ssager“ masažuokliu. Su juo veiksmingai paveiksite akupunktūrinius taškus kūno paviršiuje ir magnetinės-refleksologinės terapijos būdu veiksmingai pagerinsite savo sveikatą!



„Acc-U-ssager“ – mažas, patogus ir labai kompaktiškas masažuoklis telpantis į delną. Derinant šiuolaikines technologijas su tam tikrų taškų terapija ir įvairių masažų menais buvo sukurtas masažuoklis, kuris garsėja atpalaiduojančiu bei gydomuoju poveikiu. Tyrimai parodė, kad ši natūrali, neinvazinė terapija malšina skausmą ir skatina natūralų organizmo gijimo procesą Masažo su „Acc-U-Ssager“ privalumai:

Stiprina imuninę sistemą
Naikina celiulitą ir gerina bendrą odos būklę
Suaktyvina kraujo cirkuliaciją organizme
Sureguliuoja miegą
Numalšina nugaros skausmus
Reguliuoja širdies ritmą
Naikina sąnarių skausmus
Didina deguonies kiekį kraujyje, skatina ląstelių atsinaujinimą
Atpalaiduoja raumenis, pašalina nuovargį, įtampą
Kovoja su sveikatos problemomis, įskaitant visų vidaus organų problemas

Masažuoklio paviršių sudaro daugybė metalinių spygliukų, kurie ir stimuliuoja odos paviršių, bei teigiamai veikia visą organizmą. Masažuokite rankas, delnus, pėdas, kojas, pečius ir išlaisvinkite savo energiją bei atsikratykite sveikatą kamuojančių problemų. Džiaukitės relaksaciniu masažu tiesiog savo namų aplinkoje tada, kada norite, pagerinkite savo sveikatą ir sutaupykite!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai