LOSE QUICKLY-Auksinis kamuoliukas-bomba, 70 lt-20,3 EUR

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

LOSE QUICKLY-Auksinis kamuoliukas-bomba, 70 lt-20,3 EUR

20,27 €
ID: 4987108
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 197

Skelbimo aprašas

Sudėtis: Preparato pagrindą sudaro riešutų (koncing) kvintesencija, ir raudonųjų pipirų, retų moliūgų, citrinų, arbūzinių kultūrų milteliai bei amorfofalluso ekstraktai. Preparatas pagamintas pagal modernias technologijas. Riešutų kvintesencija skaido riebalus ir pagreitina medžiagų apykaitą;
rauduonųjų pipirų ekstraktas degina riebalus ir pašalina iš organizmo toksinus;
Retų moliūgų ekstraktas išskiria efektyvią, taip vadinama „riebalų žudiku“ medžiagą , padedančia greitai atsikratyti riebalų perteklių;
citrinų ekstraktas stabdo gliukozės pavertima riebalais;
rupus batato pluoštai ir ląsteliena, arbūzinių kultūrų milteliai ir augalų ekstraktai, veikia kaip augalinė kempinė, sugeria cukrų ir riebalų perteklių virškinimo trakte, kas padeda pašalinti riebalus ir cukru be suvirškinimo. Sukelia sotumo jausmą. Produktas pagamintas iš 100% natūralių žolių ekstraktų, yra saugus ir labai veiksmingas preparatas lieknejimui.
Vartojimas: 1 kapsulė 1 kartą per dieną už 30 minučių prieš
pusryčius arba praėjus 1-ai valandai po pusryčių, užgeriant stikline šilto vandens.
Kontraindikacijos: Preparato nerekomenduojama vartoti iki 16 ir po 65 metų, asmenyms su širdies ir kraujagyslių ligomis, nėščioms ir žindančioms moterims.
Specifikacija: 400mg x 30 kapsulių
Rezultatas, 6-12 kg.
Daugiau informacijos el. pastu: [email protected], arba telefonu. Siunciu visur reg. pirmenybiniu pastu, siuntimas mokamas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai