"Logitech G815 (Tactile)" laidinė mechaninė žaidimų klaviatūra (3 vnt.)

"Logitech G815 (Tactile)" laidinė mechaninė žaidimų klaviatūra (3 vnt.)

80 €
ID: 8060887
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24
"Logitech G815 (Tactile)" laidinė mechaninė žaidimų klaviatūra (3 vnt.)
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Laidinė mechaninė RGB žaidimų klaviatūra "Logitech G815 (Tactile)" iš ekspozicijos, be dėžutės, buityje nenaudota, todėl labai geros techninės būklės, būklė matosi nuotraukose. Galimos žymės ant korpuso dėl gabenimo dėžėje kartu su kitomis prekėmis.

Turiu 3 variantus:

1) Tvarkinga, geros būklės, minimalios žymės ant kampukų (žr. 1-4 nuotraukas).

Kaina 100 Eur.

2) Kiek pažeistas / įlenktas kampas transportavimo metu (žr. 5-8 nuotraukas), bet tai jokios įtakos klaviatūros veikimui neturi, veikia gerai ir be jokių niuansų.

Kaina 90 Eur.

3) Klijuota F6 mygtuko dangtelio plastmasinė kojelė / fiksatorius, kuris kišasi į mygtuko jungiklį, kiek nelygiai, dėl to išoriškai mygtukas kiek pakrypęs horizontaliai (iš pirmo žvilgsnio net nepastebima), bet pats mygtukas ir jungiklis spaudžiasi ir veikia sklandžiai, nestringa, jokio techninio defekto nėra apart minimalaus vizualinio (žr. 9-12 nuotraukas).

Kaina 80 Eur.

** Perkant kelias, būtų dar pigiau! **

APRAŠYMAS:
Pažangi žaidimų technologija su itin plonu dizainu. „Logitech G HUB“ programos pagalba klaviatūra visiškai pritaikoma su LIGHTSYNC RGB (16.8 mln spalvų - begalinis šviesos ir spalvų efektų derinys, galima sukurti dvi savo animacijas arba pasirinkti vieną iš 7-ių jau nustatytų efektų), programuojamais 5-iais "G" bei 3 profilių mygtukais. Klaviatūra sukurta didelio našumo žaidimui, naudojant žemo profilio GL mechaninius jungiklius, suteikiančius naują ergonomiškai suprojektuoto patogumo, našumo ir rafinuotumo lygį, perpus didesnis greitis, tikslumas ir našumas nei standartinio aukščio jungiklių. Tai inžinerijos ir dizaino sumanumo pasireiškimas su neįtikėtinai plona konstrukcija, išlaikant elegantišką estetiką ir be jokių kompromisų našumui ar funkcionalumui. Aliuminio lydinio viršus sujungtas su plienu sustiprintu pagrindu, todėl klaviatūra yra lengva ir itin plona, tačiau tvirta ir labai patvari, atlaikanti net ir labai intensyvų naudojimą. Labai tikslus aliumininis garso reguliavimo ratukas užtikrina aukščiausios kokybės valdymą, o integruoti minkšti profilių, apšvietimo efektų ir ryškumo, "Game Mode" bei medijos valdymo mygtukai - lengvą ir intuityvų valdymą. Klaviatūros išvaizdos sinchronizavimas su kitais Logitech G serijos įrenginiais (pelės, ausinės ar kolonėlės) įtraukiančiai ir vieningai išvaizdai. Šlifuoti metaliniai paviršiai ir oleofobiškai padengti klavišai maksimaliai sumažina paliekamus pirštų atspaudus. Taigi, kiekviena detalė yra kruopščiai sukurta ir optimizuota geriausiai patirčiai, tai naujos kartos mechaninė žaidimų klaviatūra!

* Žemo profilio, vos 22 mm storio klaviatūra.
* Aliuminio viršus su plienu sustiprintu pagrindu.
* "Tactile" mygtukų jungikliai.
* Reguliuojamas mygtukų apšvietimas LIGHTSYNC RGB.
* Programuojami G ir profilių mygtukai, papildomi media valdymo mygtukai bei garso valdymo ratukas.

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei video apžvalgoje čia: https://www.youtube.com/watch?v=JgD-fcVywKU

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+4,00 €).

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai