Lietuva-Anglija pigus keleivių bei siuntinių pervežimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Lietuva-Anglija pigus keleivių bei siuntinių pervežimas

Sutartinė
ID: 5715487
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 60

Skelbimo aprašas

Jau daugiau kaip 7 metus pervežame keleivius, siuntinius maršrutu – LT-UK-LT patogiai (sėdynės pritaikytos miegui,atlenkiamos), saugiai (visi keleiviai yra apdrausti). Išvykstame kiekvieną savaitę! Iš Lietuvos- ketvirtadieniais; iš Anglijos- sekmadieniais.

DĖMESIO!!! Rugsėjo 25 d Lietuva-Londonas turime išskirtinį pasiūlymą būtent Jums, susisiekite su mumis ir pateiksime išskirtinį kainos pasiūlymą BŪTENT JUMS!!!

Rugsėjo mėnesį iš Lietuvos išvykstame :
3, 4, 10, 11, 18, 25
Rugsėjo mėnesį iš Lietuvos išvykstame :
6, 7, 13, 14, 20, 27

Spalio mėnesį iš Lietuvos išvykstame :
2, 9, 16, 23, 30
Spalio mėnesį iš Lietuvos išvykstame :
5, 12, 19, 26

Kontaktiniai numeriai registruojantis iš Lietuvos : 370 659 00006 ; 370 609 98811
Skype : lietuva-anglija-vezame
E-mail : [email protected]
www.lietuva-anglija-vezame.com
Kiekvieną savaitę vežame keleivius, siuntinius, bagažą, baldus, techniką iš Lietuvos į Angliją ir atgal.
Patogus techniškai tvarkingas transportas
Atlenkiamos minkštos sėdynės
Daug vietos bagažui
Audio video aparatūra
Du profesionalūs vairuotojai
Kelionės metu visi keleiviai yra apdrausti 
Oro kondicionierius
Kelionės metu daromos kavos/arbatos ir poilsio pertraukėlės.
Važiuojant mūsų transportu, su savimi galima turėti du vidutinio dydžio bagažus arba vieną didelį. Jei asmuo pageidauja vežtis daugiau-kiekvienas bagažas kainuos papildomai po 50 litų.
Vežame ne tik į/iš Angliją(-os), bet ir iš/į pakeliui esančias(-ių) šalis(ių) : Lenkiją, Vokietiją, Olandiją, Belgiją.
Lietuvoje keleivius paimame iš didžiųjų Lietuvos miestų : Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus, užsukdami į aplinkinius miestus ar miestelius.

Atmintinė keliaujantiems :

Kiekvienas keleivis su savimi PRIVALO turėti galiojantį asmens dokumentą (pasas / asmens tapatybės kortelė), o asmenys iki aštuoniolikos metų – notaro patvirtintą tėvų sutikimą.

Kelionės metu transporte griežtai draudžiama : PIKTNAUDŽIAUTI alkoholiniais gėrimais, rūkyti, nepagarbiai elgtis su kitais keleiviais ir vairuotojais.
Keleiviui su savimi draudžiama vežtis : narkotines ar psichotropines medžiagas, šaunamuosius ginklus, sprogmenis bei pirotechniką.
Vokietijos muitinės tarnybos duomenimis, nuo 2014 m. sausio 1 d. į Vokietiją leidžiamas įvežti cigarečių kiekis 1 asmeniui negali viršyti 300 vnt (1.5 bloko cigarečių). Apribojimas taikomas LIETUVOS, Latvijos, Rumunijos, Vengrijos ir Bulgarijos piliečiams, vežantiems su savimi cigaretes ir vykstantiems į Vokietiją arba per Vokietijos teritoriją tranzitu.
Be papildomo mokesčio asmuo, važiuojantis mūsų transportu, su savimi gali turėti du vidutinio dydžio bagažus arba vieną didelį. Jei asmuo pageidauja vežtis daugiau-kiekvienas bagažas kainuos papildomai po 50 litų.
Kelionės metu daromos kavos/arbatos ir poilsio pertraukėlės. Keleiviui pageidaujant, autobuse galima nusipirkti kavos ar arbatos, karštas vanduo-nemokamas.
Mūsų nurodyta pervežimo kaina yra galutinė, nėra papildomų mokesčių už eurotunelį/ mokestį už keltą.

Anglijoje vykstame šiomis kryptimis:
1. London, Harlow, Stansted, Cambridge, Huntingdon, Peterborough, Spalding, Lincoln, Boston, March, Wisbech, King's Lynn, Norwich, Great Yarmouth, Ipswich, Diss;
2. London, Luton, Milton Keynes, Northampton, Coventry, Leicester, Birmingham, Worchester, Wolverhampton, Manchester, Liverpool, Preston, Bolton, Huddersfield, Leeds, Sheffield, Goole, Hull.
Vokietijoje vykstame į šiuos miestus:
Magdeburg, Braunschweig, Osnabruck, Hannover, Bielefeld, Dortmund, Essen, Diusburg.
Olandijoje vykstame į šiuos miestus:
Ultrecht, Amsterdam, Roterdam, Breda, Venlo, Endhoven.
Belgijoje vykstame į šiuos miestus:
Brussel, Antverpen, Gent, Kortrijk, Brugge, Ostende, Veurne, Dunkerque.

Atmintinė siunčiantiems siuntas:
Smulkių krovinių gabenimas
Baldų, buitinės technikos vežimas
Perkraustymas
Siuntinius, kitus krovinius Lietuvoje / Anglijoje surenkame/pristatome į užsakymo metu pateiktą adresą
Siuntinius, krovinius Lietuvoje surenkame pirmadieniais - trečiadieniais
Siuntas, krovinius iš Lietuvos pristatyme Anglijoje savaitgaliais
Siųsdami siuntą, nepamirškite ant jos užrašyti siuntėjo duomenis (vardas, tikslus adresas Lietuvoje, kontaktinis numeris) bei gavėjo duomenis (Vardas ir pavardė, tikslus adresas Anglijoje, kontaktinis telefono numeris)
Mokestis už siuntos pervežimą svyruoja nuo 20 iki 30 svarų, priklausomai nuo siuntos dydžio, svorio, vienetų. Jei siunta nėra standartinė, yra sunkesnė nei 35 kg, tuomet pervežimo kaina nustatoma individualiai.
Siuntinius PAIMAME IŠ NAMŲ ir pristatome į VIETĄ (pagal adresą).
Akcizinės prekės (tabako gaminiai, alkoholis), antikvariniai daiktai, meno vertybės, taurieji metalai, brangakmeniai, ginklai bei jų dalys, šaudmenys, fejerverkai, psichotropiniai vaistai, į jungtinių Tautų Organizacijos ekspertų komiteto pavojingų medžiagų sąrašą, daiktai ar prekės, kurių teisėto jų įsigijimo užsakovas negali įrodyti, taip pat daiktai, kurių gabenimas yra uždraustas pagal Lietuvos Respublikos įstatymus-NEGABENAMI.
Užsakydamas transportavimui draudžiamų daiktų pervežimą, perduodamas arba bet kokiu kitu būdu sąlygodamas jų perdavimą vežimui, užsakovas prisiima visą atsakomybę už visus tokio žingsnio padarinius, supranta, kad draudžiami daiktai išvardinti 1 punkte bus konfiskuoti ir sunaikinti. Asmuo, siųsdamas siuntą supranta, jog įmonė pasilieka teisę patikrinti įtarimų sukėlusią siuntą. Akivaizdžios kontrabandos atvejus pranešame kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo tarnybos ekonominių nusikaltimų tyrimo pareigūnams.
Klientas atsako už siuntos įpakavimą ir esantį turinį, taip pat gavėjo užrašytus duomenis.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai