Liekninanti kava Maximum Slim

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Liekninanti kava Maximum Slim

Sutartinė
ID: 5482037
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 338

Skelbimo aprašas

MAXIMUM SLIM liekninati kava nėra apdirbama cheminiu būdu, siekiant išsaugoti natūralias savybės. Jeigu Jūs nemėgstate kavos, o Jūsų organizmas netoliaruoja kofeino, ši liekninanti kava skirta būtent Jums, nes joje yra minimalus kiekis kofeino.
Maximum slim liekninančios kavos veikliosios medžiagos:
Liekninanti kava - Maksimum slim turtinga savo sudėtimi. Šioje liekninančioje kavoje yra affeic rūgštis ir chlorogenic rūgštis, kurios dalyvauja riebalų deginimo, medžiagų apykaitos ir energijos aprūpinimo procesuose. Dauguma žmonių geria juodą kavą, kad būtų geresnės nuotaikos, kovotų su skleroze, būtų žvalesni, gerdami šią liekninančią kavą jausitės žvalesni, turėsite daugiau energijos, bet dar ir padės pagražinti jūsų kūno linijas.
Ši liekninanti kava savo sudėtyje turi labai daug antioksidantų, jų kiekis gerokai viršija antioksidantų kiekį vynuogese ar žaliojoje arbatoje.
Jums tereikės vieno puodelio per dieną, kad galėtumėte kontroliuoti savo apetitą. Unikalus, ypatingomis savybėmis pasižymintis žalios kavos pupelių bei žolelių ekstraktų mišinys dalyvauja Jūsų organizmo valymo nuo toksimų procesuose.
Sudėtyje esantis chromas dalyvauja metabolizmo procesuose (medžiagų apykaitos procesuose), kurių metu skaidomi angliavandeniai. Taip pat dalyvauja cukraus kiekio kraujyje reguliavimo procesuose, ko pasekoje organizmas nereikalauja papildomo cukraus kiekio, kuriuos mes dažniausiai kompensuojame saldumynais.
Ženšenis aprūpina reikiamu energijos kiekiu dietos metu. Dar nuo senų laikų yra žinoma, kad širdies lapų (lot. k. Heart leaf) ekstraktas pasižymi apetitą reguliuojančiomis savybėmis. Suderinus šio augalo akstraktą su žalia kava gauta ypatinga formulė, kuri gali Jums padėti kontroliuoti apetitą laikantis dietos ir sportuojant.
Sudėtis: Kava (45 %),žolelių ekstraktų mišinys: žaliosios arbatos lapų standartizuotas ekstraktas (kurio sudėtyje yra polifenolio, epigalokatechino galato, kofeino); kalcio citrato malatas,kininio ženšenio šaknies standartizuotas ekstraktas, chromo pikolinatas.
Vartojimas: Vartoti suaugusiems žmonėms po vieną pakelį per dieną. Gerti ryte arba vidurdienį.
Paruošimas: 1 pakelį užpilti 100ml verdančiu vandeniu.
Laikyti kambario temperatūroje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netinkamas asmenims iki 18 metų, nėščioms ar maitinančioms moterims.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Grynasis kiekis: 120 g (12 pakelių po10 g)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai