Liekninanti kava Green coffee 1000 Plus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Liekninanti kava Green coffee 1000 Plus

Sutartinė
ID: 5482036
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 678

Skelbimo aprašas

Green coffee 1000 Plus - liekninanti kava, kuri ypatinga ne tik žaliasios kavos sąvybėmis, bet yra praturtinta maistinėmis skaidulomis, bei Reishi grybu, kuris pasižymi ypatinga savybe, padeda kontroliuoti apetitą. O gi pagrindinė taisyklė - "Nori sulieknėti - mažiau valgyk"
Tai maisto papildas, kuris slopina gliukozės įsisavinimą, kai valgomas daug angliavandenių turintis maistas ( ryžiai, duona, bulvės, bandelės). Dėl to pavalgius, cukraus kiekis pakyla nežymiai. Vadinasi organizmas gamina mažesnį kiekį insulino, kuris įprastom sąlygom suvartotus angliavandenius verčia į riebalus.

Žalioji kava turi daug chlorogeninės rūgšties, kuri ir reguliuoja insulino kiekį organizme, būtent ji ir neleidžia angliavandeniams virsti riebalais. Tuo pačiu, slopinamas ir potraukis saldumynams.
Taigi, pasitelkusios visas priemones, pavasarį sutiksite grakštesnės, lieknesnės ir labiau savimi pasitikinčios.
Green coffee 1000 Plus vartojimas: Ištirpinkite 1 maišelį 80 ml - 100 ml verdančio vandens ir išgerkitelikus pusvalandžiui preiš pusryčius. Pridėti cukraus arba pieno, norint pagerinti skonį. Gerti kol karšta.
Patarimai:
Rekomenduojama kasdien išgerti ne mažiau kaip 2 litrus vandens. Nustatyta dozė neturėtų būti viršijama. Valgykite 3 kartus per dieną. Net jei ir būsite ne alkani, itin svarbu nepraleisti maitinimo režimo. Papildoma fizinė veikla, sportas, kardio pratimai gali Jums padėti pasiekti greitesnių rezultatų. Dietiniai maisto papildai NĖRA maisto pakaitalas.
18 maišelių po 10g

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai