Liekninanti kava 1500

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Liekninanti kava 1500

Sutartinė
ID: 5482038
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 560

Skelbimo aprašas

Liekninanti kava 1500 - ypatingai stipraus poveikio, kadangi jos svoris viename pakelyje jau siekia 15 g, daugiau svorio, daugiau veikliosios medžiagos, didesnis poveikis, dailesnės Jūsų kūno linijos.
Liekninanti kava 1500 - maisto papildas skirtas lieknėjimui, kurio ingredientai yra kruopščiai atrenkami visame pasaulyje. Pagrindinė veiklioji medžiaga - žalioji kava, tai yra neskrudintos kavos pupelės, žaliosios ir sveikos arabikos kavos pupelės, kurios turtingos chlorogenine rūgštimi. Ši rugštis ypatinga tuo, kad ji leidžia mums jaustis geriau ir jausti mažesnį alkio poveikį mūsų organizmui.
Liekninanti kava 1500 - tai puiki galimybė tiems kurie laikosi dietos, sportuoja, nori padailinti savo kūno linijas, kadangi ši liekninanti kava gali Jums padėti reguliuoti Jūsų apetitą.
Šioje liekninančioje kavoje yra didelis kiekis antioksidantų, kurie palaiko tinkamą medžiagų apykaitą, ko pasekoje veda prie didesnio riebalų deginimo. Liekninanti kava yra praturtinta detoksikuojančiais ingredientais, kurie padeda tinkamai pašalinti toksinus iš Jūsų organizmo.
Liekninančios kavos 1500 veikliosios medžiagos:
Žalios kavos pupelės savo sudėtyje turi didesnį kiekį chlorogeninės rūgšties, nei vynuogės. Ši rūgštis pasižymi antioksidantinėmis savybėmis ir gali padėti palaikyti mūsų organizmą saugų nuo žalingų laisvųjų radikalų poveikio. Cholorogeninė rūgštis ypatinga tuo, kad ji dalyvauja procesuose, kurie ieško energijos šaltinių. Mes visi puikiai žinome, kad energijos šaltinis yra reibalai. Negalima nepaminėti, kad labai svarbi chlorogeninės rūgšties savybė yra palaikyti tinkamą cukraus kiekį kraujyje, kas įtakoja potraukį saldumynams. Kuo mes vartojame mažiau saldumynų, tuo mažiau mes suvartojame kalorijų, o suvartojant mažiau kalorijų kūnas gražėja. Juk pagrindinė svorio mažinimo taisyklė - tai pagrindas sumažinti kalorijų skaičių.
Chromas - tai elementas, kuris sustiprina žaliosios kavos savybę, reguliuoti cukraus kiekį kraujyje.
Širdies lapai - (lot. k. Heart leaf) jau nuo senų laikų yra žinoma, kad šių lapų kramtymas padeda suvaldyti apetitą, bado metu žmonės kramtydavo šiuos lapus, kad ištvertų alkio jausmą. Sujungus šio augalo veikliąsias medžiagas su žalios kavos veiliosiomis medžiagomis, buvo gauta nuostabi formulė, kuri gali padėti kontroliuoti apetitą.
Kininis ženšenis - tai energijos šaltinis, kuris suteikia energijos, kad sumažinus porcijas, butume pilni jėgų.
Maistinės skaidulos - pagrindinės savybės yra kontroliuoti "blogojo cholesterolio“ kiekį kraujyje bei reibalų rezorbciją (suriša tulžies rūgštis, ko pasekoje šios geriau pašalinamos iš organizmo). Taip galime palaikyti tinkamą žarnyno veiklą, apsisaugodami nuo vidurių užkietėjimo.
Liekninančios kavos 1500 vartojimas: Ištirpinkite 1 maišelį Liekninančios kavos 1500 80 ml - 100 ml verdančio vandens ir išgerkitelikus pusvalandžiui preiš pusryčius. Pridėti cukraus arba pieno, norint pagerinti skonį. Gerti kol karšta.
Patarimai: Rekomenduojama kasdien išgerti ne mažiau kaip 2 litrus vandens. Nustatyta dozė neturėtų būti viršijama. Valgykite 3 kartus per dieną. Net jei ir būsite ne alkani, itin svarbu nepraleisti maitinimo režimo. Papildoma fizinė veikla, sportas, kardio pratimai gali Jums padėti pasiekti greitesnių rezultatų. Dietiniai maisto papildai NĖRA maisto pakaitalas.
14 maišeliai po 15g

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai