Liekninančios ir žarnyną valančios džiovintos slyvos Weight Loss

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Liekninančios ir žarnyną valančios džiovintos slyvos Weight Loss

Sutartinė
ID: 5482048
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 434

Skelbimo aprašas

Žarnyną valančios ir liekninančios Džiovintos slyvos yra natūralus produktas, kuris yra pagamintas iš valgomųjų augalų: Yunnan Puerh arbatos ir Lotus lapų. Tai paruošta kartu su džiovintomis slyvomis ir lactobacillus bakterijomis.
Jums tereikia suvalgyti vieną slyvą vakare ir sekantį rytą Jūs pajusite Džiovintų slyvų poveikį. Tai labai tinkamas produktas ne tik žmonėms, kurie nori išvalyti žarnyną, bet ir žmonėms, kurie turi problemų su vidurių užkietėjimu.
Rekomendacijos: Kadangi kiekvieno žmogaus organizmas yra skirtingas, todėl slyvos kiekvienam suveikia skirtingai. Todėl rekomenduojame pirmą slyvą valgyti tada, kai niekur neisite, būsite namuose ir galėsite suprasti Džiovintos slyvos poveikį. Dar vienas pastebėjimas: kadangi kiekvienas iš mūsų yra individualus, labai retais atvejais, kai pas žmogų būna rimtų problemų su žarnynų viena slyva nesuveikia, tokias atvejais siūloma valgyti po dvi slyvas.
Aktyvus Lactobacillus Palaiko sveiką virškinimo sistemą ir padeda Jums palaikyti optimalų kraujo spaudimo lygį. Padeda išlaikyti reikiamą gerųjų ir blogųjų bakterijų kiekį. Taip pat dalyvauja mineralinių medžiagų ir vitaminų absorbciją ir teigimai veikia imuninę sistemą.
Lotus lapai - natūrali žolė, pasižyminti nuostabiomis gydomosiomis savybėmis. Lotoso žiedai dalyvauja gyjimo procesuose po sumušimo, gali padėti sumažinti raumenų spazmus ir gali sumažinti kraujavimą. Lotus lapai teigiamai veikia karščiavimą ir virškinimo sistemą.
Džiovintos slyvos turi daug antioksidantų ir ląstelienos, taip pat padeda išlaikyti sveiką virškinimo sistemą ir sumažina gaubtinės žarnos vėžio riziką. Taip pat gali padėti sumažinti cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje.
Puerh Arbata yra puikus produktas kuris dalyvauja riebalų deginimo procesuose.
Ši arbata yra žinoma dėl savo gebėjimo pagreitinti riebaus maisto virškinimą, dalyvauja medžiagų apykaitos procesuose. Ši nuostabi liekninanti arbata gali dalyvauti cholesterolio kiekio kraujyje reguliavimo procesuose, kas gali tinkamai paveikti saldumynų potraukį . Puerh arbata absorbuoja cholesterolį, kol jis pasiekia virškinimo sistemą. Tai reiškia, kad organizmas negali įsisavinti riebalų, nors maistas buvo suvalgytas. Puerh arbata pranoksta žaliąją arbatą šioje kategorijoje.
Vartojimas: Suvalgykite vieną slyvą po vakarienės. Išgerkite stiklinę vandens.
Sudėtis (1 pakelio): džiovintos slyvos (lot.k. Prunum aridae), aktyvios lactobacilos (lot.k. L. acidophilus), lotosų žiedų (lot.k. Lotus Leaves) ekstraktas, Puerh arbatos (lot.k. Puerh tea) ekstraktas.
Svarbu: Neviršyti nustatytos rekomenduojamos suvartoti paros dozės. Slyvos neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti sausoje, VAIKAMS NEPASIEKIAMOJE vietoje, kambario temperatūroje. Šis produktas nėra tinkamas vaikams iki 18 metų, nėščioms moterims ir žmonėms, turintiems rimtų virškinimo trakto sutrikimų.
Grynasis kiekis: 15 pakelių, 1 pakelyje 10 g, grynas svoris 150 g.
Gamintojas: USA American Leptin Pharmaceutical Co.,LLC U.S.A.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai