liejamas 3D grindys ir sienos

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

liejamas 3D grindys ir sienos

28,96 €
ID: 5437433
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5117

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Justiniškės

Skelbimo aprašas

Pristatome savo siūlomas paslaugas, tai yra liejamos 3D sienos ir grindys – inovacija remonto srityje. Šiuolaikiškos užpilamosios grindys nenusileidžia savo kokybe įprastai grindų dangai, pavyzdžiui, parketui, laminatui ar kiliminei dangai. Jos turi daug privalumų: lengvai valomos, nedulka, ilgaamžiškos, patvarios ir estetiškos. Jūsų klientams galim pasiūlyti įvairių spalvų blizgias grindis su įvairiais vaizdais ir net su 3D efektu. Besiūlės ir lygios užpilamos grindys turi daug geresnius rodiklius nei keraminės plytelės ar laminatas, nes besiūlėje dangoje nesikaupia sveikatai kenksmingos bakterijos. Be to, jos yra patvarios, bei paprasčiau ir lengviau įrengiamos. Grindų sudėtyje nėra toksinių medžiagų ir jose nėra dalelių, kurios gali sukelti alergiją.
Naudojant naujausias technologijas sukuriamos unikalios ir išskirtinės meniškos grindys. Lygus ir blizgus paviršius patalpoje sukuria papildomą eleganciją ir prabangą. Užpilamos grindys gali įgyvendinti bet kokią interjero idėją. Derinant lustus, smėlį, folijos gabaliukus, monetas ar spalvotus šiaudelius galima sukurti skirtingus vaizdus, pavyzdžiui, jūros dugno, vejos, ir pan. Permatomas viršutinis grindų sluoksnis, ne tik saugo, bet ir perteikia vaizdo gylį, suteikia išsiliejusio vandens efektą, padidina spalvų ir atspalvių įvairovę.
Dar kūrybiškiau atrodo trimatės grindys, kurios gali visiškai pakeisti jūsų klientu namų dekorą. Jie tikrai bus patenkinti išsirinkę dekoratyvinėm užpilamais grindimis, nes turėsit stiprią ir ilgaamžę apdailą, kuri suteiks jums laisvę atskleisti interjero fantazijas ir svajones.
Tapus unikaliu užpilamų grindų savininku tereikės atlikti paprastą jų priežiūrą, t.y. kartas nuo karto plauti grindis šiltu vandeniu su nedideliu kiekiu ploviklio. Tai užtikrins gražų grindų dangos vaizdą ir spindesį daugeliui metų.

Liejamos 3D sienos. Naudojant šią technologija galima 3D piešinį perkelti ant sienos, tokiu būdu sukuriant gyvų sienų iliuziją, galimi gamtos peizažo vaizdai, įmantriausi ornamentai - visiška laisvė fantazijai.
Liejamos 3D sienos yra naujiena. Dėka puikių savybių, tokio tipo sienų apdaila turi didelių privalumų. Tokios sienos tinkamos svetainėje, miegamajame, vaikų kambaryje, taip pat darbo kabinete. Platus spalvų, atspalvių ir vaizdų spektras leidžia suprojektuoti sienų dekorą bet kokio tipo patalpai. Jūsų kambariai gali tapti unikaliais – suteikite laisvę fantazijai.
3D sienos taps nepamainomos kuriant dizainą viešose įstaigose, restoranuose, kavinėse ir kitose patalpose. Tokios sienos duos akcentą interjerui. 3D sienos įspūdingai atrodys patalpose, kuriose labai daug atviros erdvės ir mažai baldų.
Šios sienos išsiskiria savo ekologiškumu ir plačiu pasirinkimo spektru, bus patenkinti pačių reikliausių klientų poreikiai. Taip pat liejamos sienos pasižymi ilgaamžiškumu, kas yra labai svarbu potencialiems užsakovams. Dėka unikalių liejamų sienų dizaino savybių, sienos atrodys stilingai, šiuolaikiškai ir originaliai.
Įprastai šeimininkės susirūpinusios ne tik patalpų dizainu, bet ir naudojamų apdailos medžiagų ekologiškumu bei higieniškomis savybėmis. 3D sienos atitinka ES reikalavimų standartus. Šios sienos bėgant laikui neišskiria kenksmingų medžiagų, antialerginės. Sienos lengvai valomos ir dezinfekuojamos. Jas galima puikiausiai suderinti su kitos rūšies dangomis.

Kontaktiniai duomenys
UAB „JK Group“
El. pašto adresas: [email protected]
Telefonas: +370 633 37 009
Justiniškių 62A, Vilnius
www.3dsprendimai.lt
www.facebook.com/Liejamosgrindys

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai