Levandų eterinis aliejus

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Levandų eterinis aliejus

Sutartinė
ID: 5544661
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 38

Skelbimo aprašas

Senovės graikai ir romėnai labai vertino levandas už jų aromatines ir valomąsias savybes, su levandomis ruošė nuovargį mažinančias vonias (pavadinimas kildinamas iš lotyniško žodžio „lavare“ – praustis). Levandos ir jų preparatai buvo naudojami nuo užkrečiamųjų ligų. Patricijai, siekdami apsisaugoti nuo infekcijų ir epidemijų, tepdavosi levandų aliejumi, jomis smilkydavo patalpas. Liaudies medicinoje levandų aliejaus spiritiniai tirpalai buvo naudojami nuo migrenos, neurastenijos, reumato, širdies ir kraujagyslių bei inkstų susirgimų. Daugelį amžių levandas naudodavo nuo raumenų ir dantų skausmo. Ankstesnės kartos skalbinius kvepindavo levandomis.
Levandų aliejaus aromatas – švarus ir gaivus, jo pripildyta erdvė ne tik maloniai nuteikia, bet aktyvina ir kartu atpalaiduoja.
VIVASAN Levandų eterinis aliejus priklauso prie populiariausių eterinių aliejų. Jis idealiai derinasi su kitais eteriniais aliejais, pavyzdžiui: rozmarinų, pipirinių mėtų, citrinų ir kitais. Aromatinga vonia su šiais aliejais padeda organizmui atsikratyti šlakų, išvengti menstruacijų skausmų. Kojų vonelės su šiuo aliejumi tinka nuovargiui, prakaitavimui ir nemaloniam kvapui mažinti, odos uždegimo reiškiniams lengvinti.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai