Laivavedžių kursai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Laivavedžių kursai

Sutartinė
ID: 5772488
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 87

Skelbimo aprašas

Motorinių pramoginių laivų (motorinių valčių, katerių, vandens motociklų ir t.t.) LAIVAVEDŽIŲ RENGIMO KURSAI. Mokymo centras laivavedys.lt

Mokymo centras „Laivavedys“ yra akredituota mokymo įstaiga, kurios dėstytojai rengia teorinio ir praktinio mokymo kursus motorinių pramoginių laivų ir kitų motorinių plaukiojimo priemonių laivavedžiams, norintiems gauti laivavedžių kvalifikacijos liudijimus.


TARPTAUTINIAI LAIVAVEDŽIŲ KURSAI

Kursai skirti asmenims nuo 18 metų amžiaus, kurie nori valdyti pramoginius laivus, vandens motociklus ar kitas motorines plaukiojimo priemones.
Išklausiusiems kursus ir sėkmingai išlaikiusiems egzaminus, išduodamas tarptautinis laivavedžio kvalifikacijos liudijimas, suteikiantis teisę valdyti pramoginius laivus vidaus ir jūrų vandenų plaukiojimo rajonuose.

Kursų trukmė – 4 savaitės.


NACIONALINIAI LAIVAVEDŽIŲ KURSAI

Kursai skirti asmenims nuo 18 metų amžiaus, kurie nori valdyti pramoginius laivus, vandens motociklus ar kitas motorines plaukiojimo priemones.
Išklausiusiems kursus ir sėkmingai išlaikiusiems egzaminus, išduodamas laivavedžio kvalifikacijos liudijimas, suteikiantis teisę valdyti pramoginius laivus Lietuvos Respublikos vidaus vandenų ir teritorinės jūros plaukiojimo rajonuose.

Kursų trukmė – 2 savaitės.


Kursai vyksta Klaipėdoje, adresu Minijos g. 127
Norintys gauti papildomos informacijos, arba užsiregistruoti į kursus gali skambinti telefonu 8 647 62005.
Daugiau informacijos www.laivavedys.lt

*Pramoginis laivas – bet kurio tipo ir bet kuriuo būdu varomas sportui ir pramogoms skirtas laivas, kurio korpuso ilgis yra nuo 2,5 iki 24 metrų - motorinė valtis, kateris, vandens motociklas ir t.t.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai