labai gražus sodas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

labai gražus sodas

17 999,9 €
ID: 5679404
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 225

Apie

Savivaldybė
Kauno r. sav.
Gyvenvietė
Kriemalos k.
Statybos metai
1995
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
64.00
Sklypo plotas (a)
6.00
Kambarių sk.
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Įrengtas
Sklypo paskirtis
Sodų

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Geras privažiavimas
Sutvarkyta aplinka
Šalia miškas
Rūsys

Skelbimo aprašas

Kauno raj., Batniavos sen., labai gražioje, miškais apsuptoje, ramioje vietoje parduodamas 2 a. sodo namelis su 6 a.sklypu. Namo bendras plotas 45 kv. m. Pirmame aukšte svetainė 13 kv.m., virtuvė 10 kv.m. ir wc su dušu,kuriam karštas vanduo tiekiamas momentiniu šildytuvu. Antrame aukšte erdvus miegamasis 20 kv., kurį galima perskirti į du atskirus kambarius. Namelis šildomas krosnimi su papildoma kokline sienele, taigi mėgautis gamtos grožiu galėsite ne tik vasarą, bet ir rudenį bei žiemą. Namelis labai jaukus ir prižiūrėtas, pirmame aukšte grindys išklotos plytelėmis, sienos dažytos. Antrame aukšte jaukumo suteikia sienos, iškaltos mediena. Po visu nameliu didelis tvarkingas sausas rūsys.
Sklypas tvarkingai apsodintas gyvatvore, prižiūrėta aplinka suteiks poilsį, o vaismedžių ir vaiskrūmių derlius puikiai tiks jūsų stalui.
Yra geriamo vandens šulinys su hidroforu, vietinė kanalizacija. Sklypas akligatvio pabaigoje. Už 200 m. išsimaudyti galėsite tvenkinyje arba už 1,5 km. pasigrožėti Nemunu.
Sodas parduodamas su visais jame esančiais baldais.
Tai puiki investicija į Jūsų poilsį.
Išsamesnė informacija teikiama tel 8611 52632

NORITE PARDUOTI, PIRKTI, IŠNUOMOTI, IŠSINUOMOTI ARBA TIESIOG PASIKONSULTUOTI NEKILNOJAMOJO TURTO KLAUSIMAIS, KREIPKITĖS. UAB „AURISTINA“ JUMS PADĖS!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai